Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Women, mój Seban mieszka w Holandii i przyjeżdza do domu co kilka tygodniMiał być wczoraj wieczorem i co jakiś czas dzwoni i przekłada
Teraz ma być ok 13... ale mnie nie będzie
![]()
Dziewczyny mam pytani. czy robiła kiedyś któraś z Was tort z kremem szampanskim?
Mój mąż ma w następną sobotę urodziny i chciałabym dla Niego taki tort zrobić.

Sugar ty konkubino
swoja droga obrzydliwe slowotakie obrazliwe nie? mi sie to zaraz z patologia kojarzy.....powinni zmienic i innym slowem to zastapic :-)
chyba masz racje zaraz wejde na ta stronke i poszukam-wiesz kasa by sie juz odkladala no i mozesz mi powiedziec ktory bank wybraliscie??
aaaaaaaaa.... i milej randki ci zycze
ja se moge zapomniec o walentynach, bo jak sie zapytalam wczoraj o dzisiejszy dzien to uslyszalam od mojego M -"przeciez to swieto zakochanych a my juz jestesmy w innym staium" wpienilam sie tak ze szok
niech spada na drzewo-tez mu nic nie dam![]()
w ostatnich 2 mesiacach mielismy sporo wydatkow, moze w tym miesiacu jak dostanie wyplate to w koncu zalozymy, bo mysmu juz podjeli decyzje ze bedziemy 100 wplacac, szkoda ze wiecej nie mozna
moj zanim mnie poznal to nie uznawal, bo mowil ze to komercyjne swieto ale ze wie ze ja lubie to dal mi 12 roz, kolczyki w ksztalcie serca z bialego zlota i kartke :-)