reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Dziewczyny mam pytani. czy robiła kiedyś któraś z Was tort z kremem szampanskim?
Mój mąż ma w następną sobotę urodziny i chciałabym dla Niego taki tort zrobić.

reklama
Women, mój Seban mieszka w Holandii i przyjeżdza do domu co kilka tygodni:baffled: Miał być wczoraj wieczorem i co jakiś czas dzwoni i przekłada:wściekła/y: Teraz ma być ok 13... ale mnie nie będzie:crazy:

OO to na codzien rowniez jestes sama z dzieckiem...

Dziewczyny mam pytani. czy robiła kiedyś któraś z Was tort z kremem szampanskim?
Mój mąż ma w następną sobotę urodziny i chciałabym dla Niego taki tort zrobić.

ja wogole nie umiem piec ani robic tortów ,albo umiem ale o tym nie wiem bo nigdy nie probowałam....hehe

ale pyszny obiadek zrobiłam i sie objadłam tak ze ledwo siedze ufff
a gdzie wszystkie sie podziewacie ja tu sama siedze czy jak?
gdzie wasze uzaleznienie od BB coooooo????

helou

co do likierow to ja owszem ale nie za czesto
lubie baileysa i sheridans tez ok

jednak moim ulubionym alko sa bourbony
czyli jack daniels z cola rzadzi
:laugh2:

Elbra prosze bardzo,zapraszam na piersi w ciemnym sosie z zmieniaczkami i suróweczką z białej kapustki

No to Lilka masz przerąbane kobieto,rob ten test bo Cie tu pogryzą baby heheh

A moj synus wlasnie wypil 50ml czystej marchwi ale mu to wchodzi hehehe
a Elbra ty zdecydowalas sie i dalas malemu czy jeszcze czekasz

sluchaj a jak twoj maly przesypia po tym kleiku noc bo moj bez zmian budzi sie 2 razy na mleko wypije 120ml i idzie dalej spac

reklama
witam moje kochane :-):-):-)

Sugar ty konkubino :-D:-D:-D
swoja droga obrzydliwe slowo :sorry: takie obrazliwe nie? mi sie to zaraz z patologia kojarzy.....powinni zmienic i innym slowem to zastapic :-)

tu w angli uzywa sie slowo PARTNER :-)

chyba masz racje zaraz wejde na ta stronke i poszukam-wiesz kasa by sie juz odkladala no i mozesz mi powiedziec ktory bank wybraliscie??

aaaaaaaaa.... i milej randki ci zycze :tak:
ja se moge zapomniec o walentynach, bo jak sie zapytalam wczoraj o dzisiejszy dzien to uslyszalam od mojego M -"przeciez to swieto zakochanych a my juz jestesmy w innym staium" wpienilam sie tak ze szok:wściekła/y:
niech spada na drzewo-tez mu nic nie dam:no:

asix wiesz co jeszcze nie wybralismy :zawstydzona/y: w ostatnich 2 mesiacach mielismy sporo wydatkow, moze w tym miesiacu jak dostanie wyplate to w koncu zalozymy, bo mysmu juz podjeli decyzje ze bedziemy 100 wplacac, szkoda ze wiecej nie mozna :(

a z tymi walentynkami to niezle ci powiedzial :wściekła/y: moj zanim mnie poznal to nie uznawal, bo mowil ze to komercyjne swieto ale ze wie ze ja lubie to dal mi 12 roz, kolczyki w ksztalcie serca z bialego zlota i kartke :-)

sabina to twoj mezus cie rozpija :rofl2:
jolie ja tez uwielbiam bayleysa lub malibu mniammmmmmm
women chyba wszystkie spia jeszcze :laugh2:
bira ja to bym umarla z tesknoty

Do góry