Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co mi ten czek przyslali za ok 2-3 tyg. od przyznania child benefit
jak jestes niecerpliwa to wejdz moze na strone CTF i tam moze wypelnij aplikacje to Ci wysla wczesniej.
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi odnosnie jezyka
a zazdroscic to mozemy mirce, jej synek bedzie znal 3 - polski, angielski i niemiecki :-) chociaz ja z niemca tez nie jestem kiepska wiec mam zamiar uczyc malego, ale to juz nie teraz, dopiero jak skonczy 2 latkazreszta zobaczymy jak bedzie w praktyce
![]()
Ahhaa...Pati i chyba inne dziewczynywszyscy mówią, ze rewelacyjny film Lejdis no to sie zdecydowałam i.......powywam męża na seans w sobotę...bileciki już zamówione:-)
Znaczy sie znów randka z mężem
Bo ostatnio między nami różnie bywa![]()

dzisiaj mezula oswiecilam ze jesli test wyjdzie negatywny to tak dlugo nie dam mu sie tknac az nie bede miala druta w dupie (czyt.spirali)
a co!! nie zamierzam wiecej zyc w takiej nie pewnosci
a jak test pokaze dwie kreski to jak urodze ma sie wykastrowacbo wiecej dzieci nie bedziemy mieli
spytal sie dlaczego on?? odpowiedzialam ze po 1.ja chodze w ciazy i rodze,a po 2.jak zrobi skok w bok to nie bedzie musial alimentow placic
oczywiscie oboje sie smialismy,ale cosik tam prawdy jest![]()
Wisienko,Women super że kręczu brak:-)
kurde no i usnęłam sobie na filmie ! dupa jasia...ja to zawsze usne jak cos oglądam:-) ehhh
ide małemu amciu robić i spać dalej:-)
ja pierdziu to już jest uzależnienie żeby na pół śpiąco tu wchodzic i czytać wszystkie posty:-)

lilka ja bym chyba juz umarla z niepewnosci
pusia a Ty mieszkasz w waw ze bylas na tym seansie z dzieciaczkami?
dzisiaj mnie kumpela na to wyciagala
co do picia to moja dostaje wode, koperkowa albo taka ulatwiajaca trawienie hippa
wczoraj cos w nia wstapilo i odmowila wspolpracy cyckowej
jak tylko probowalam ja nakarmic to darla sie wnieboglosy jakby ja obdzierali ze skory
zobaczymy jak bedzie dalej
ja dzisiaj obejrzalam fajny film na canal + a teraz slucham sobie amy winehouse i siedze tutaj![]()

dzieki dziewczyny za mile slowa
moj mial przed chwila ostry atak bolu brzucha, darl sie w nieboglosy, widac ze strasznie cierpial, ze az mu podalam calpol - plyn przeciw bolowy, dopiero za 3 razem udalo mi sie go zapodac - pipetka po infacolu, bo wczesniejsze dawki to wypluwal, nie chcial polknac, i nawet szybko podzialalo bo 5 min i przestal plakac :-)
moj dzisiejszy obiad - canneloni mu nie posluzyl :-(
co to za film lejdis, polskiej prod czy co, bo tu nic o nim nie slyszalam
aaa i musze sie pochwaluc, ja juz dzis dostalam prezent, kartke i kwiaty na walentynki - 12 wspanialych czerwonych roz :-):-):-)
dobranoc
pusia, women, sabina, bira, lilka, pati, jolie, aluska, elbra, asix, anineeczka, anulka, kunda, larvunia, kathe i inne o ktorych zapomnialam:-)