Pusia wejdź w ustawienia potem w panelu użytkownika naciśnij edytuj profil i tam masz coś takiego jak własny status użytkownika i tam wpisujesz co chcesz a na samym dole wciskasz zatwierdź zmiany i gotowe 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pusia wejdź w ustawienia potem w panelu użytkownika naciśnij edytuj profil i tam masz coś takiego jak własny status użytkownika i tam wpisujesz co chcesz a na samym dole wciskasz zatwierdź zmiany i gotowe![]()
Pati, lekarka kazała kupić zwykły bebilon i aki kupiłam. Mała jest nim zachwycona :-)bira..ja też myślę że waga córci jest OK
coś przesadził ten lekarz
ale masz racje,zrób badania dla świętego spokoju
a co to za Bebilon/ zwykły czy Comfort?
konkubina i jej libacja alkoholowa
larvunia zapraszam , mam jeszcze 6 butelek hehe
w naszym domu mieszka koles ktory dostarcza wina do ministerstwa spraw wew
za butelke za ktora w sklepie zaplacilibysmy 100-200 placimy 20 zeta
jak tak dalej pojdzie popadne w nalog![]()
Cześć wieczorowo:-)
Dzięki laski za pocieszenie. W sumie to rację macie... 7 kg to sporo i niech sobie dziewczyna w swoim tempie rośnie. Nic na siłę. Ale badanie zrobię dla spokoju sumienia. Poza tym zmieniłam jej to mleko i doznałam taiego szoku, że jeszcze zęby z podłogi zbieram;-) Inga o 17 zjadła 80ml bebilonu a o 20:30 140ml zagęszczonegoTyle to ona w ciągu ostatnich dni nie zjadła
Może po prostu jej ten NAN nie smakował (choć dla mnie bebilon śmierdzi jak stara ściera... ale skoro jej pasuje
)... Kurcze humor mi wrócił i znowu patrzę na wszystko optymistycznie;-):-)
Women, Wisienka, super, że Wasze maluchy nie mają tych kreczów. Wisienka, lada moment zaponisz, że David miał jakąś gulę. Wszystko będzie ok,
Teraz sobie czekam na męża. Ma być w nocy jakoś, choć znając życie dojedzie do domu nad ranem (żeby z psami nie musiał wychodzić;-);-)). Kurcze już się go doczekać nie mogę.
witam Kobitki
noc minęła nam spokojnie, teraz Amanda grzecznie leży w łóżeczku i gada z misiami
Lilka z okazji Twoich imienin :
Życzę Ci odwagi, by iść do przodu bez
względu na wszystko,
miłości - tej jedynej, która potrafi zmienić życie,
wiary w siebie, w człowieka i w świat,
w który trudno jest wierzyć,
nadziei potrzebnej by żyć
i oczywiście przyjaciół,
takich od serca na zawsze.
![]()
Larvuniu likierek:-) heheh
![]()
Mam do Was pytanko gdzie zmienia sie napis pod Nikiem u mnie jest napisane entuzjastka a chciała bym cos innego tam wpisać ale nie wiem jakPOMOCY
![]()
a ja jeszcze przed kompem.... po allegro smigam. Kurde zadnych fajnych torebek nie ma237 wystawionych toreb i zadna nie w moim guscie
Chyba bede zmuszona cos kupic w gorzowie... choc tam tez duuupa a nie torebki
![]()
sugar sama tak popijasz?? podziel sie kobieto! ;-)![]()
a ja dostałam juz od mojego męzusia pierwszą część prezentu:-)
mojego ulubionego SHERIDANS-a:-) jami jami:-) jak ja go uwielbiam;-)
po południu ma coś jeszcze być;-)