Larysadti28
Fanka BB :)
Dziewczyny któras z forum chce rodzic w Salve w Lodzi... mozesz do mnie napisać priv??
ja jestem z om 24/25 tc a z usg 25/26. Glukoza ok ale .... szyjke mam 0.5cm i juz sie rozluznia -otwiera..dwfinitywnie od dzis leze wstaje tylko do toalety biore 2xna dobe luteine dopochwowo 100. czy ktoras ma problem z wydolnościa szyjki? Boję sie jak cholera jezeli plecy i brzuch nie przestaną pobolewac to chyba w pon pesar. i do konca ciazy lezenie. miala ktoras podobnie????
0,5 cm ?
 mój to by pewnie mnie położył na oddziale albo wsadził jakiś korek
 mój to by pewnie mnie położył na oddziale albo wsadził jakiś korek  jutro mam wizytę mi się akurat szyjka skraca tyle, ze Nas jest więcej i ciężar tez robi swoje. Luteinę 100 dopochwowo biorę juz daaaawno rano i wieczorem właśnie. Lez plackiem do poniedziałku a jakby cos się nasilało od razu albo dzwon na szpital albo do lekarza
 jutro mam wizytę mi się akurat szyjka skraca tyle, ze Nas jest więcej i ciężar tez robi swoje. Luteinę 100 dopochwowo biorę juz daaaawno rano i wieczorem właśnie. Lez plackiem do poniedziałku a jakby cos się nasilało od razu albo dzwon na szpital albo do lekarza