zrezygnowana
Fanka BB :)
Dziewczyny a co powiecie na temat robienia paznokci w ciazy ?
Zmywałam w poprzedni weekend i robiłam hybrydę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a co powiecie na temat robienia paznokci w ciazy ?
Ooo to mnie boli i szczypie po Clexanie albo Clexano podobnych zastrzykach, bo, teraz mam akurat jakiś zamiennik. Jak mąż mi robi zastrzyk z prolutexu to relaksuje się w porównaniu z ClexanemI wydaje mi się, że w większości jak mam siniaki czy jakieś nawet bolące miejsce to własnie po Clexanie
![]()
Serio w udo????Clexan hmm ja to się zastanawiam jak to będzie jak brzuch urośnie robić zastrzyk w udo bo podobno lekarze zalecają pod koniec ciąży aby nie w brzuch a w udo .
Czy robiąc zastrzyki z clexane tez tak macie ze im bliżej pepka tym mniej boli ?? Widzialam ze niby dlon od pepka powinno się wbijać ale to dopiero bol.
Czy robiąc zastrzyki z clexane tez tak macie ze im bliżej pepka tym mniej boli ?? Widzialam ze niby dlon od pepka powinno się wbijać ale to dopiero bol.
Ogólnie zastrzyki z heparyny są najmniej urokliwe hehe szczypią, pieką ja dostaje kilkugodzinnej wysypki jeszcze. Najlepiej usiąść i ścisnąć skore tak aby była fałdką i w tą fałdkę wbijać
Hej kochana. U mnie wszystko ok. Mialam miec usg 16 listopada ale nie wytrzymam to tego czasu i w sobote jade@Czarna1985 co uwas - nic sie nie odzywasz tylko lajkujesz i tak cichutko siedzisz![]()
Tak, dokładnie tak mi mąż robi, ja sama bym sobie nie zrobiła, w ogóle nie patrzę jak robi...
tak mama ginekolog pisze ze moznaWidziałam ten serial, ale jakoś nie miałam ochoty zaczynac, bo pandemii mam dosyć na co dzień i tych wszystkich informacji w radiu itp, bo wiadomości nie oglądam, żeby się nie nakręcaćwystarczy, że w marcu/kwietniu miałam nerwice i depresję
Ja na zrelaksowanie obejrzałam na raz 7 odcinków Emily w Paryżu, lekki i nie stresujący
A jaki łosoś? Można jeść w ciąży wędzonego??
![]()