bazylia128
Fanka BB :)
Ja cos tam ale nie wiedzialam ze B12 jest metylowana????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja jestem załamana. Byłam na kontroli, beta dalej rośnie, ale jest tylko widoczny pęcherzyk i Ciałko żółte[emoji24] jeśli do czwartku nie pojawi się serce to po ciąży, mam kompletnie dosc [emoji25]
Zrób tartę na kruchym cieście, masa - mascarpone ze śmietanka 30% na to owoce i zalać galaretką@fredka84 a masz napewno co innegoCos z galaretka pliiizzzzzz bo mam duzo tego i akurat na galaretke ochote owocow tez mam duzo
![]()
Kochana który to dzień po transferze ? 3 dniowy czy blastka była?
Ale fajniePrzerażające, brak słów, żal na to co się wyprawia w PL...
Nie wiem czy w ogóle mi się uda zostać mamą, ale nawet boję się myśleć , że mam chore dziecko, eh...
Właśnie wróciłam z Arkadii a właściwie z Cearfura, nie cierpię robić zakupów w piątek, ale był mus i poszły 2 stówki . A nie wiele kupiłam, właściwie tylko dla mnie, bo będę sama przez prawie tydzień. Tak więc za stówkę to sobie można kupić na dziś i na jutro, chyba że ktoś makaronów sobie nakupi, mąki i taniej mortadeli. U mnie nie ma szans na zakupy raz w tygodniu, zwłaszcza teraz kiedy znów (po raz kolejny) jestem na diecie i marchewki, jabłka i jarmuże idą jak woda.
Od jutra zaczynam oczyszczanie przeciwpasożytniczemusiałam kupić dynie, olej rycynowy itd. trzymajcie za mnie kciuki, bo to moje pierwsze odrobaczanie
![]()
czyli jak upieke tarte to mi ona musi wystygnac, potem ubijam mase - ojjjj lubie mascarpone i akurat mamZrób tartę na kruchym cieście, masa - mascarpone ze śmietanka 30% na to owoce i zalać galaretką
Już wrzuciłam wyżej jakiś przepis - zobaczczyli jak upieke tarte to mi ona musi wystygnac, potem ubijam mase - ojjjj lubie mascarpone i akurat mami to smaruje tarte i na ile wkladam do lodowki? i potem ukladam na to owoce i zalewam galaretka i tez do lodowki tak? wiesz ze u mnie trzeba jak krowie na rowie
![]()
o jest ok mam przepis dopiero teraz to widze DZIEKKKUUUUJEEEEE - ty teraz na t o nawet nie patrzZrób tartę na kruchym cieście, masa - mascarpone ze śmietanka 30% na to owoce i zalać galaretką
Programista w kuchni
Programista w kuchni - przepisy dla każdego, nie tylko informatyków. Szybkie i ciekawe przepisy kulinarne.programistawkuchni.pl
Kuwa, ale Ty mnie dręczysz