K
Katijah
Gość
A wcześniej betę oznaczałas?Ja już po wizycie. Nie widać pęcherzyka jeszcze a beta 4500 mam do powtórzenia w środę bete i znów USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wcześniej betę oznaczałas?Ja już po wizycie. Nie widać pęcherzyka jeszcze a beta 4500 mam do powtórzenia w środę bete i znów USG
A wcześniej betę oznaczałas?
No to super przyrost, na następnej wizycie już będzie widaćDziś mniej więcej bete powinnam mieć 4000-4500 bo wcześniej badałam kilka razy i przyrastała mi po 80-110%
Ja dziś się nie dodzwoniłam do lekarza, będę jutro próbować....Jezu termin dopiero na 18 listopada jak ja wytrzymam do tego czasu? =D
No to super przyrost, na następnej wizycie już będzie widać
Migdały rzeczywiście pomagają na zgage, ale na wzdęcia już nie bardzoNie, głównym skladnikiem jest szpinak bo jest pelen kwasu foliowego wlasniei pomarancza!
Próbowałaś migdałów? Mi pomagały![]()
A znasz datę owulacji?Jestem zestresowana że to pozamaciczna bo lekarz mowil że jak będzie mnie brzuch bolał mam od razu dzwonić do niego i jak będę krwawic. Chyba prawie w 7 tygodniu już coś powinno być widać? Martwię się [emoji55] niby znalazl pęcherzyk ale nie jest przekonany czy to ciążowy
Jezu termin dopiero na 18 listopada jak ja wytrzymam do tego czasu? =D