Mecenasowa27 Mi test owulacyjny dwa dni pokazywał się pozytywny. Piątek i sobota. Sobotę myły przytulanki ale nie do końca bo mały przyszedł nam do łóżka, potem sami zasnęlismy bo na campingu byliśmy ognicho, piwko do późna, siedzieliśmy i zmęczenie wzięło górę. Dopiero w niedzielę wieczorem była możliwość. Miałam ból podbrzusza czolam ze coś owulacujnie.po tym weekendzie czasem w ciągu dnia podbrzusze coś zakuje,pociągnie.ale niewiem czy się załapałam czy nie.Na moich testach znalazłam opis,że po pozytywie do 48 godz.W piątek robiłam okolo 18 był pozytywny ten pierwsz.
reklama
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Magic a ty które suplementy teraz w początkach przyjmujesz? Bierzesz jakieś zestawy dla ciężarnych?
Hej dziewczyny
mnie od wczoraj dopadły mdłości..... w poprzednich ciążach zaczynały mi się dopiero ok 6-7 tygodnia, a teraz tak szybko
z witam ciążowych polecam Pregna Start, wystarczy jedna kapsułka dziennie, ma dwa rodzaje folianów także dobra i dla staraczek jak i w pierwszym trymestrze 

Anulka0207
Zaangażowana w BB
Mecenasowa nie wytrzymałam
zrobiłam test 5 dni przed miesiączką - negatywny. Na domiar moi lekarz odwołał wizytę,bo jest na kwarantannie. Zasugerował że musimy sprawdzić drożność jajowodow,czy coś takiego..moze sie uda w grudniu. O ile sytuacja w naszym szpitalu nie ulegnie drastycznej zmianie

Ostatnia edycja:
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Kochana jeszcze 5 dni do okresu więc nie masz co się stresować że test negatywny... trzymam kciuki by nie była potrzebna drożność a za 5 dni na teście były kreseczki [emoji8] nie przejmuj się, głowa do gory
Mecenasowa nie wytrzymałam [emoji30] zrobiłam test 5 dni przed miesiączką - negatywny. Na domiar moi lekarz odwołał wizytę,bo jest na kwarantannie. Zasugerował że musimy sprawdzić drożność jajowodow,czy coś takiego..moze sie uda w grudniu. O ile sytuacja w naszym szpitalu nie ulegnie drastycznej zmianie[emoji35][emoji35]
Magic_87
Kevinka liczy się pierwszy pozytywny test nie ten ostatni więc owu moglkas mieć w niedzielę ale tylko temp powie ci mniej więcej prawdę. Mialas skok w poniedziałek?Mecenasowa27 Mi test owulacyjny dwa dni pokazywał się pozytywny. Piątek i sobota. Sobotę myły przytulanki ale nie do końca bo mały przyszedł nam do łóżka, potem sami zasnęlismy bo na campingu byliśmy ognicho, piwko do późna, siedzieliśmy i zmęczenie wzięło górę. Dopiero w niedzielę wieczorem była możliwość. Miałam ból podbrzusza czolam ze coś owulacujnie.po tym weekendzie czasem w ciągu dnia podbrzusze coś zakuje,pociągnie.ale niewiem czy się załapałam czy nie.Na moich testach znalazłam opis,że po pozytywie do 48 godz.W piątek robiłam okolo 18 był pozytywny ten pierwsz.
Magic_87
Anulka 5 dni to wcześnie możesz mieć później zagnieżdżenie nie załamuj się mi 9dp jeden test też wyszedł negatywny drugi cien cienia widfoczny tylko dla mnie i mojej znajomejMecenasowa nie wytrzymałamzrobiłam test 5 dni przed miesiączką - negatywny. Na domiar moi lekarz odwołał wizytę,bo jest na kwarantannie. Zasugerował że musimy sprawdzić drożność jajowodow,czy coś takiego..moze sie uda w grudniu. O ile sytuacja w naszym szpitalu nie ulegnie drastycznej zmianie
![]()
Magic_87
Domi mi z pierwszym synem też szybko pojawiły się mdłości okropne z drugim kółka dni później a teraz mam od czasu do czasu zwłaszcza rano i zaczęły się właśnie po 6 tyg wcześniej tylko senność i mocne zawroty głowyHej dziewczynymnie od wczoraj dopadły mdłości..... w poprzednich ciążach zaczynały mi się dopiero ok 6-7 tygodnia, a teraz tak szybko
z witam ciążowych polecam Pregna Start, wystarczy jedna kapsułka dziennie, ma dwa rodzaje folianów także dobra i dla staraczek jak i w pierwszym trymestrze
![]()
Mecenasowa27
Zapomniałam ci odpisać bo zajrzałam tylko na szybko jak byłam w pracy. Na to wychodzi że się wstrzeliliscie w te dni i tak więc teraz czekać na 2 kreski
Mecenasowa27 Mi test owulacyjny dwa dni pokazywał się pozytywny. Piątek i sobota. Sobotę myły przytulanki ale nie do końca bo mały przyszedł nam do łóżka, potem sami zasnęlismy bo na campingu byliśmy ognicho, piwko do późna, siedzieliśmy i zmęczenie wzięło górę. Dopiero w niedzielę wieczorem była możliwość. Miałam ból podbrzusza czolam ze coś owulacujnie.po tym weekendzie czasem w ciągu dnia podbrzusze coś zakuje,pociągnie.ale niewiem czy się załapałam czy nie.Na moich testach znalazłam opis,że po pozytywie do 48 godz.W piątek robiłam okolo 18 był pozytywny ten pierwsz.
reklama
Mecenasowa27
Ja z moim synkiem nie miałam kompletnie żadnych objawów oprócz braku okresu naturalnie [emoji28] za to ostatni trymestr ciąży to był kosmos tak mnie zgaga męczyła że szok. Najgorsze były noce. Mały urodził się w maju a mniej więcej od lutego za każdym tygodniem miałam coraz gorszą zgage i nieprzespane noce [emoji28] dlatego teraz liczę na przeciwieństwo i serio chciałabym mieć mdłości i być może wtedy również dla przeciwności by była dziewczynka [emoji16][emoji28]
Domi mi z pierwszym synem też szybko pojawiły się mdłości okropne z drugim kółka dni później a teraz mam od czasu do czasu zwłaszcza rano i zaczęły się właśnie po 6 tyg wcześniej tylko senność i mocne zawroty głowy
Podziel się: