Jeszcze nic straconegoTak,negatywny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nic straconegoTak,negatywny
Podpowiedz mi kochana.planuje iść na badania jutro, a nie pamiętam co miałam zrobic,a nie mogę znaleźć watku: Progesteron? Prolaktyna?TSH? we czwartek ide do innego lekarza ,a nie chce isc z pustymi rekoma, chociaz jakies podstawy chce zrobic, Niech w razie co sprawdzi co i jak wyglada
Teoretycznie jutro, ale owu mi się przesunela wg testów i jedna aplikacja pokazuje że okres powinnam mieć we czwartek a inna w piątek. A mój kalendarzyk mimo że wprowadziłam że miałam owu dwa dni później to i tak pokazuje mi okres na jutroJeszcze nic straconego. Przypomnij dni masz do okresu? Ja niby wg jednej aplikacji wtorek ,wg innej środa..chce poczekać. I udało mi si zapisac do innego lekarza ,nie jest to mój zaufany, ale zawsze gin (ordynator) i moze coś podpowie, dlatego chcę jutro iść zrobić te podstawowe badania
Nie dziękuję, wiem póki okres nie przyjdzie zawsze jest nadziejaJeszcze nic straconego [emoji6] trzymam kciuki
Oj glowa do góry! Tak widocznie miało być. W koncu załapie. Ja tak miałam z drugim synkiem. Prawie 9 msc staran. Ostatni miesiąc poszłam na badania hormonów ze zlecenia lekarza. I co tu mi nagle wyszło hehe mega wysoki progesteronWłaśnie sprawdzałam szyjke. Jest nisko więc już się nawet nie nastawiam na ciążę [emoji24] jestem strasznie zawiedziona bo miałam mega ogromną nadzieję że będę miała cudowny prezent na 30 urodzinymiałam nadzieję że urodziny siedzę bezalkoholowo ale z żalu chyba schleje się jak świnia [emoji24]
Mecenasowa27 w końcu się udaWłaśnie sprawdzałam szyjke. Jest nisko więc już się nawet nie nastawiam na ciążę [emoji24] jestem strasznie zawiedziona bo miałam mega ogromną nadzieję że będę miała cudowny prezent na 30 urodzinymiałam nadzieję że urodziny siedzę bezalkoholowo ale z żalu chyba schleje się jak świnia [emoji24]
Uwierz mi,wiem co czujeszWłaśnie sprawdzałam szyjke. Jest nisko więc już się nawet nie nastawiam na ciążę [emoji24] jestem strasznie zawiedziona bo miałam mega ogromną nadzieję że będę miała cudowny prezent na 30 urodzinymiałam nadzieję że urodziny siedzę bezalkoholowo ale z żalu chyba schleje się jak świnia [emoji24]
Magic , nasza skarbnico wiedzyDziewczyny być może cykle były bezowulacyjne bądź słabe nasienie i niestety trzeba robić odstępy między staraniami co 2 dni i przysunąć się jak najbliżej owu
Anulka odstaw może zurawine być może u ciebie obniżenie pH powoduje obumieranie plemnikow czasami trzeba wybrać między staraniami a po prostu byciem kolejny raz mamusia sproboj ten żel concesive
Mecenasowa27 ty również może spróbuj z żelem
Jak zacznie się nowy cykl zróbcie badania hormonów także stosunek LH/FSH progesteron dopiero w 7 dp owu to niestety nie świadczy o przebytej owu a jedynie o prawidłowej fazie cyklu uważam że regularne mierzenie temp może nam w warunkach domowych jedynie w pewnym stopniu potwierdzić owu mi się idealnie to sprawdzało teraz też tak było pomimo że kalendarzyk pokazywał owu dzień później to temp i testy pokazaly co innego