reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Zadzwoń do swojej GP, Oni Cie nakierują. Najpierw bedzie rozmowa z Midwife pewnie przez telefon (covid) około 8 tygodnia, potem pójdziesz na krew, usg koło 12. Możesz iść prywatnie do angielskiej na USG - cena od 40 do 70 f zależy gdzie mieszkasz.
W pierwszej ciąży USG miałam dopiero w 12 tygodniu i się nie stresowałam ale teraz ide w 8 prywatnie.
Ja się rejestrowalam Ze NHS ale nigdy jeszcze nie byłam tu u lekarza. Rodzic i tak zamierzam w Polsce, wiec może lepiej abym przystała na prywatnej polskiej klinice..

Ja się rejestrowalam Ze NHS ale nigdy jeszcze nie byłam tu u lekarza. Rodzic i tak zamierzam w Polsce, wiec może lepiej abym przystała na prywatnej polskiej klinice..
Musisz się zarejestrować tu na wszelki wypadek. Gdybyś zaczela rodzic wcześniej.. Bez sensu gdyby coś się stało a Ty nie masz karty ciąży.. to bardzo nie odpoqirdzialne... A moge zapytac czemu chcesz rodzic w Polsce? Tu opieka porodowa jest bardzo dobra i pobyt w szpitalu również większość sobie chwali poza wiadomo jakimiś nie spodziewanymi sytuacjami..

Musisz się zarejestrować tu na wszelki wypadek. Gdybyś zaczela rodzic wcześniej.. Bez sensu gdyby coś się stało a Ty nie masz karty ciąży.. to bardzo nie odpoqirdzialne... A moge zapytac czemu chcesz rodzic w Polsce? Tu opieka porodowa jest bardzo dobra i pobyt w szpitalu również większość sobie chwali poza wiadomo jakimiś nie spodziewanymi sytuacjami..
A prywatnie nie założą mi karty ciąży?
I tak mieliśmy zjeżdżać do Polski w przyszłym roku wiec to nas tylko utwierdziło w decyzji.

reklama
A prywatnie nie założą mi karty ciąży?
I tak mieliśmy zjeżdżać do Polski w przyszłym roku wiec to nas tylko utwierdziło w decyzji.
Nie wiem nie chodziłam prywatnie ale to co innego jest... Na prawdę mimo, że chcesz rodzic w Polsce.. zarejestruj się tu.. bedziesz miala darmowe prenatalne, usg itp w razie co . tymbradziej, że chcesz zjechać...
To Twoja decyzja ale przemysl to dobrze ..

Do góry