Malinka184
Fanka BB :)
Wiecie co, no na siku jeszcze pójdę, ale na dwójkę...  Pół cm szyjki, 2 cm rozwarcia
 Pół cm szyjki, 2 cm rozwarcia 

Strach się podnosić z łóżka do pionu

to już bardzo ładny tydzień, nie jedna chciałaby już go przekroczyć
 to już bardzo ładny tydzień, nie jedna chciałaby już go przekroczyć  Jesteś bardzo dzielna, jeszcze polezysz . Wiem że każdy kolejny dzień to stres, ale już prawie masz ciążę donoszona
 Jesteś bardzo dzielna, jeszcze polezysz . Wiem że każdy kolejny dzień to stres, ale już prawie masz ciążę donoszona  
		 Byle wytrwac jakoś!
 Byle wytrwac jakoś! 
 Boję się wstać nawet siku
 Boję się wstać nawet siku  Szew nie bedzie  juz podrazniał szyjki i reaktywował skurczy, do tego spada ryzyko zakazen, bo jednak bakterie kolonizuja sie czesto prxy szwie. U mnie po zdjeciu nie dzieje sie kompletnie nic, rozwarcie jak bylo tak stoi w miejscu, nawet twardnien brzucha jest mniej, a to juz ponad tydzien ze zgładzoną szyjką
 Szew nie bedzie  juz podrazniał szyjki i reaktywował skurczy, do tego spada ryzyko zakazen, bo jednak bakterie kolonizuja sie czesto prxy szwie. U mnie po zdjeciu nie dzieje sie kompletnie nic, rozwarcie jak bylo tak stoi w miejscu, nawet twardnien brzucha jest mniej, a to juz ponad tydzien ze zgładzoną szyjką
 Spokojnie dasz rade jeszcze te 2-3 tygodnie wyleżec, a nawet wiecej
 Spokojnie dasz rade jeszcze te 2-3 tygodnie wyleżec, a nawet wiecej 

Przerazilam się tym, że to stało się tak szybko, znienacka
 Przerazilam się tym, że to stało się tak szybko, znienacka  Samo zdjecie szwu w ogóle nic nie bolało. Ale to może "zasługa" tego, że szew ogólnie sobie tak dyndal bez sensu...
 Samo zdjecie szwu w ogóle nic nie bolało. Ale to może "zasługa" tego, że szew ogólnie sobie tak dyndal bez sensu... 

Pewnie tak nie będzie i do terminu dotrwasz, już tyle udało Ci się w sumie od początku bez szwu. A jeśli, to 34 tydzień to już chyba taki fajny w miarę bezpieczny termin☺. Powodzenia❤
 Pewnie tak nie będzie i do terminu dotrwasz, już tyle udało Ci się w sumie od początku bez szwu. A jeśli, to 34 tydzień to już chyba taki fajny w miarę bezpieczny termin☺. Powodzenia❤
 ja jak byłam w tym tygodniu to już mi było znacznie lżej. Poza tym leżysz tyle czasu i jak się okazało bez żadnego zabezpieczenia i to nie postępuje, więc jestem pewna, że conajmniej 3 tygodnie jeszcze wytrzymasz.
 ja jak byłam w tym tygodniu to już mi było znacznie lżej. Poza tym leżysz tyle czasu i jak się okazało bez żadnego zabezpieczenia i to nie postępuje, więc jestem pewna, że conajmniej 3 tygodnie jeszcze wytrzymasz.