Sechmet
Fanka BB :)
Powodzenia ♡Kochane ja was odpuszczam, ponieważ dzisiaj na wizycie okazało się, że mam termin na 22 czerwca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia ♡Kochane ja was odpuszczam, ponieważ dzisiaj na wizycie okazało się, że mam termin na 22 czerwca
GratulacjeWitamdołączam dumnie do lipcowych mamusiek jako przyszla mama ❤❤ twins
wczoraj na usg dwa widoczne serduszka
![]()
Oo aż taka duża różnica?Kochane ja was odpuszczam, ponieważ dzisiaj na wizycie okazało się, że mam termin na 22 czerwca
Mi też jest trudno zasnąć , kręcę się,przekładam z boku na bok ,na plecy i nic. Nie wiem czym to jest spowodowane.Jezuuu nie mogę spać, też macie takie ciężkie noce?
Mam podobnie, budzę się i mam mdłości. Jeszcze nie zwymiotowałam bo zajadam je od razu tostem z masłem i przechodzą hehJa dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam ;(
Potem do 10.00 caly czas niedobrze , wcisnęłam bułkę z serem na siłę i jest o wiele lepiej.
To chyba prawda ze na mdlosci trzeba po prostu jesc , trochę taka ironia losu ..![]()
Super wieści, dużo zdrówka dla was. Faktycznie ją bardzo przestrzegałam diety gdy miałam cukrzycę i córka urodziła się 2512 i 46 cm.
Ja zawsze jem na mdłości, nawet jak wymiotuje to nie ma nic lepszego niż chleb z masłemJa dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam ;(
Potem do 10.00 caly czas niedobrze , wcisnęłam bułkę z serem na siłę i jest o wiele lepiej.
To chyba prawda ze na mdlosci trzeba po prostu jesc , trochę taka ironia losu ..![]()