maartulka
Fanka BB :)
Sama chętnie się dowiemMam jeszcze pytanie. Głupie trochę ale jak się cytuję tak jakby tylko nazwę użytkownika.? Nie cała wiadomość tylko np jakbym chciała komuś odpowiedzieć bez cytowania postu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sama chętnie się dowiemMam jeszcze pytanie. Głupie trochę ale jak się cytuję tak jakby tylko nazwę użytkownika.? Nie cała wiadomość tylko np jakbym chciała komuś odpowiedzieć bez cytowania postu ?
Ja miałam wizytę 18+6, ale dzieciak odwrócony tyłem i niewiele można był sprawdzić, następne podejście 22+6A w którym tygodniu będziecie na połówkowych? Ja zapisałam się na 9 grudnia wtedy będzie 20+6 i nie wiem czy nie za późno?
Dokładnie tak jak @mayfly wspomniała, w wielu przypadkach takie dzieciaczki rozwijają się zupełnie prawidłowo jeśli nie mają chorób współistniejącyc.. moja koleżanka ma córeczkę z ZD ,dzięki Bogu bez innych wad.. szczerze mówiąc nawet z wyglądu na pierwszy rzut oka ciężko się zorientować, rozwija się jak rówieśnicy, a niekiedy nawet i lepiej, jest przecudowana.. jakby nie było, dasz sobie radę z takim podejściem jakie maszTeż zawsze sobie powtarzam że nic nie dzieje się bez przyczyny.
Nieważne jaki się urodzi i tak będę go kochać nad życie
Oczywiście że wolałabym żeby był zdrowy, ale na to niestety nie mam wpływu![]()
Wiesz to kwestia tego, że niektóre z dziewczyn poprostu nie mają czasu być i tu i tu, na pewno są ciekawe co tam u Was ale nie każda może tyle czasu poświęcić. Ja jestem i tu i tam, staram się udzielać na tyle ile mogęKurde ciężko mi nadrobić... A zaczęliśmy dziś malowanie a jutro o 12 30 USG polowkowe. U mnie będzie 20+2
boje się ....
Co do zamkniętego wątku to moglaby któraś jeszcze raz link wrzucić bo ja nie ogarniam za bardzo forum a nie chciałabym tracić z Wami kontaktu żeby znów na otwartym zostało nas kilka....
A co do pierwszego wątku zamkniętego to szkoda że dziewczyny się odcięły i nas mają w nosie....
Ja mam jutro połówkowe o 10:00. Zaczynam się mega stresować.Kurde ciężko mi nadrobić... A zaczęliśmy dziś malowanie a jutro o 12 30 USG polowkowe. U mnie będzie 20+2
boje się ....
Co do zamkniętego wątku to moglaby któraś jeszcze raz link wrzucić bo ja nie ogarniam za bardzo forum a nie chciałabym tracić z Wami kontaktu żeby znów na otwartym zostało nas kilka....
A co do pierwszego wątku zamkniętego to szkoda że dziewczyny się odcięły i nas mają w nosie....
Dokładnie tak jak @mayfly wspomniała, w wielu przypadkach takie dzieciaczki rozwijają się zupełnie prawidłowo jeśli nie mają chorób współistniejącyc.. moja koleżanka ma córeczkę z ZD ,dzięki Bogu bez innych wad.. szczerze mówiąc nawet z wyglądu na pierwszy rzut oka ciężko się zorientować, rozwija się jak rówieśnicy, a niekiedy nawet i lepiej, jest przecudowana.. jakby nie było, dasz sobie radę z takim podejściem jakie masz![]()
U nas to też drugie dziecko po 6 latach starań (w międzyczasie ciąża obumarła), córcia ma 8 lat więc tak samo jak u Ciebie dość duża różnica wieku, ale liczę,że starszaki trochę nas wesprą![]()
To będziemy razem się stresowaćJa mam jutro połówkowe o 10:00. Zaczynam się mega stresować.
Sama chętnie się dowiem![]()
Kurde ciężko mi nadrobić... A zaczęliśmy dziś malowanie a jutro o 12 30 USG polowkowe. U mnie będzie 20+2
boje się ....
Ja mam jutro połówkowe o 10:00. Zaczynam się mega stresować.