reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Też zawsze sobie powtarzam że nic nie dzieje się bez przyczyny.
Nieważne jaki się urodzi i tak będę go kochać nad życie ❤️❤️
Oczywiście że wolałabym żeby był zdrowy, ale na to niestety nie mam wpływu 😟
Dokładnie tak jak @mayfly wspomniała, w wielu przypadkach takie dzieciaczki rozwijają się zupełnie prawidłowo jeśli nie mają chorób współistniejącyc.. moja koleżanka ma córeczkę z ZD ,dzięki Bogu bez innych wad.. szczerze mówiąc nawet z wyglądu na pierwszy rzut oka ciężko się zorientować, rozwija się jak rówieśnicy, a niekiedy nawet i lepiej, jest przecudowana.. jakby nie było, dasz sobie radę z takim podejściem jakie masz 😊
U nas to też drugie dziecko po 6 latach starań (w międzyczasie ciąża obumarła), córcia ma 8 lat więc tak samo jak u Ciebie dość duża różnica wieku, ale liczę,że starszaki trochę nas wesprą 😊

Kurde ciężko mi nadrobić... A zaczęliśmy dziś malowanie a jutro o 12 30 USG polowkowe. U mnie będzie 20+2
boje się ....

Co do zamkniętego wątku to moglaby któraś jeszcze raz link wrzucić bo ja nie ogarniam za bardzo forum a nie chciałabym tracić z Wami kontaktu żeby znów na otwartym zostało nas kilka....
A co do pierwszego wątku zamkniętego to szkoda że dziewczyny się odcięły i nas mają w nosie....
Wiesz to kwestia tego, że niektóre z dziewczyn poprostu nie mają czasu być i tu i tu, na pewno są ciekawe co tam u Was ale nie każda może tyle czasu poświęcić. Ja jestem i tu i tam, staram się udzielać na tyle ile mogę ;)

Kurde ciężko mi nadrobić... A zaczęliśmy dziś malowanie a jutro o 12 30 USG polowkowe. U mnie będzie 20+2
boje się ....

Co do zamkniętego wątku to moglaby któraś jeszcze raz link wrzucić bo ja nie ogarniam za bardzo forum a nie chciałabym tracić z Wami kontaktu żeby znów na otwartym zostało nas kilka....
A co do pierwszego wątku zamkniętego to szkoda że dziewczyny się odcięły i nas mają w nosie....
Ja mam jutro połówkowe o 10:00. Zaczynam się mega stresować.

Dokładnie tak jak @mayfly wspomniała, w wielu przypadkach takie dzieciaczki rozwijają się zupełnie prawidłowo jeśli nie mają chorób współistniejącyc.. moja koleżanka ma córeczkę z ZD ,dzięki Bogu bez innych wad.. szczerze mówiąc nawet z wyglądu na pierwszy rzut oka ciężko się zorientować, rozwija się jak rówieśnicy, a niekiedy nawet i lepiej, jest przecudowana.. jakby nie było, dasz sobie radę z takim podejściem jakie masz 😊
U nas to też drugie dziecko po 6 latach starań (w międzyczasie ciąża obumarła), córcia ma 8 lat więc tak samo jak u Ciebie dość duża różnica wieku, ale liczę,że starszaki trochę nas wesprą 😊

Będziemy miały małych asystentów 😉

Dziękuję za dobre słowa i zrozumienie.
Dziękuję wam wszystkim. Dzisiaj dzięki wam dostałam nowej energii. Dawno nie czułam się tak dobrze psychicznie. Dziękuję że we mnie wierzycie. Jesteście wspaniałe ❤️❤️❤️
Moje serce przepełnia radość i nowa nadzieja.
Wiem że będzie dobrze, nieważne jaki będzie wynik.

reklama
Do góry