reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny dziś mam wizytę o 16.45 ale zanim do niej dotrwam to przecież zwariuje. Obudziłam się o 3.40 i nie mogłam już dalej spać, a dlaczego ? Bo sobie wmowilam, że mogę mieć ciążę pozamaciczna 🤦‍♀️ Bo tak dumalam dumalam zamiast spać i wyszło że wszystko co mnie ciągnie kłuje w podbrzuszu jest z prawej strony tzn z tej co była owulacja i nabralam do głowy że pewnie jajeczko gdzieś się w tym jajniku rozwija a nie w macicy. Normalnie jak dalej będę miała takie schizy to przecież za 9 mc wyląduje zamiast na porodówce to w wariatkowie. Boże strach przed poronieniem mam taki wielki że o niczym innym nie myślę, jeszcze nie potrzebnie denerwuje męża tymi schizami 😩

Dziewczyny dziś mam wizytę o 16.45 ale zanim do niej dotrwam to przecież zwariuje. Obudziłam się o 3.40 i nie mogłam już dalej spać, a dlaczego ? Bo sobie wmowilam, że mogę mieć ciążę pozamaciczna 🤦‍♀️ Bo tak dumalam dumalam zamiast spać i wyszło że wszystko co mnie ciągnie kłuje w podbrzuszu jest z prawej strony tzn z tej co była owulacja i nabralam do głowy że pewnie jajeczko gdzieś się w tym jajniku rozwija a nie w macicy. Normalnie jak dalej będę miała takie schizy to przecież za 9 mc wyląduje zamiast na porodówce to w wariatkowie. Boże strach przed poronieniem mam taki wielki że o niczym innym nie myślę, jeszcze nie potrzebnie denerwuje męża tymi schizami 😩
Ja przeszłam ciążę pozamaciczną, mnie nic nie bolało tylko krwawiłam od 5 tyg a dopiero koło 7 jak mnie ból złapał to od razu drętwiały nogi....
Nie myśl o najgorszym, spokojnie wszystko będzie dobrze 😘

Kochana tydzień temu też czułam się super [emoji24] a dzisiaj 7+0 i już nie jest tak cudownie, ale Tobie życzę żebyś jak najlżej przeszła całą ciążę [emoji3590] mnie dopadły jeszcze nerwy pod tytułem "czy ja sobie poradzę" [emoji2360] masakra, współczuję mojemu mężowi [emoji23] póki co dzielnie znosi [emoji3590]
Hej dziewczyny
U mnie dziś 6+0, czuję się super, zero mdłości, zmęczenia aż dziwię się ale chyba natura ze względu na wiek mnie oszczędza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Kochana tydzień temu też czułam się super [emoji24] a dzisiaj 7+0 i już nie jest tak cudownie, ale Tobie życzę żebyś jak najlżej przeszła całą ciążę [emoji3590] mnie dopadły jeszcze nerwy pod tytułem "czy ja sobie poradzę" [emoji2360] masakra, współczuję mojemu mężowi [emoji23] póki co dzielnie znosi [emoji3590]
Ja nerwy czy ja sobie poradzę miałam jak zobaczyłam 2 kreski 😂😂😂

Tak sobie próbuje przypomnieć w poprzednich ciążach kiedy zaczęły się mdłości i nie pamiętam,...
Za 2 tyg biorę ślub i mam nadzieję, że mnie oszczędzi jeszcze wtedy 😋

U mnie 7 tydzien ciazy pod względem mdlosci i złego samopoczucia to byl jakis dramat. Równoczesny glod, slabosc i uczucie ze mi niedobrze. Bylo mi bardzo ciężko pracować, ale na szczęście mam prace zdalna i kilka razy po prostu zgonowalam z komputerem w łóżku... Od 2 dni jest jakby lepiej, aż się boję cieszyć :D dzis zjadlam normalnie śniadanie, nie musiałam tego robić na leżąco, wiec naprawdę mam nadzjeje ze tak zostanie :D dodam tylko ze to zle samopoczucie przyszlo z dnia na dzień, a nawet z godziny na godzine 😀

U mnie 7 tydzien ciazy pod względem mdlosci i złego samopoczucia to byl jakis dramat. Równoczesny glod, slabosc i uczucie ze mi niedobrze. Bylo mi bardzo ciężko pracować, ale na szczęście mam prace zdalna i kilka razy po prostu zgonowalam z komputerem w łóżku... Od 2 dni jest jakby lepiej, aż się boję cieszyć :D dzis zjadlam normalnie śniadanie, nie musiałam tego robić na leżąco, wiec naprawdę mam nadzjeje ze tak zostanie :D dodam tylko ze to zle samopoczucie przyszlo z dnia na dzień, a nawet z godziny na godzine 😀
Czyli mówicie, że 7 tydz to armagedon 😂😂😂

reklama
Ja wczoraj 21 już spałam i męża budzik mnie obudził dopiero o 6, więc nie narzekam. Za to stres mnie zjada przed dzisiejsza wizytą, a muszę przetrwać jeszcze cały dzień w pracy, gin dopiero na 17
emoji30.png
Ja mam wizytę dziś 16.45 i t
Ja przeszłam ciążę pozamaciczną, mnie nic nie bolało tylko krwawiłam od 5 tyg a dopiero koło 7 jak mnie ból złapał to od razu drętwiały nogi....
Nie myśl o najgorszym, spokojnie wszystko będzie dobrze 😘
Oj dziś nie jest mój dzień napewno 😞 czekałam na stacji benzynowej pomyślałam o dzisiejszej wizycie i raptem ryczę 😭 tylko pytanie czego ryczę ?? Nie wiem. Chyba, że to są te słynne zmiany nastrojów.

Do góry