Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Ale paskudztwo!!!!Dziewczyny uważajcie. Mąż mi kupił wczoraj pestki dyni z netto, a tam taki robal
Nie dość, że nie mam apetytu to jeszcze cos takiego. Odechciewa mi sie totalnie juz jeść.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale paskudztwo!!!!Dziewczyny uważajcie. Mąż mi kupił wczoraj pestki dyni z netto, a tam taki robal
Nie dość, że nie mam apetytu to jeszcze cos takiego. Odechciewa mi sie totalnie juz jeść.![]()
Tak zgłoszone, tylko dlatego, żeby kolejna osoba na to nie trafiła i przypadkiem sie nie zatruła. Odpisali mi dosyć szybko na maila, ze niezwłocznie sie zajmą tą sprawą i dokonają kontroli. No i oczywiście, ze mogę to zwrócić w sklepie, co nie jest dla mnie istotne. Chodzi tylko o to, zeby nikt wiecej nie miał takiej niespodzianki.@Karin14 ja bym tego tak nie zostawiła. Takie coś trzeba zgłosić, masakra jakas.
@kika1kika dla mnie black week to ściema.. Wiadomo trafi się na jakąś okazje, tak jak i w inne dni, ale większość cen nagle zawyżają żeby w black week obniżyć.
Ja dzisiaj wchodze na strone reeboka, patrze z ciekawości promocje, chciałam zobaczyć czy dodatkowy kod wchodzi a tam co z tego że niby promocja jak przesyłka 20zl. A za każdym razem jak zamawiałam była za darmo..
I bardzo dobrze. Lepiej żeby skontrolowali niż ktoś ma na takie coś trafić. Ja kiedyś wysłałam maila do sanepidu po entym wkurzeniu, na sklep w którym czasem robiłam zakupy. Często coś zdarzyło się przeterminowane, spleśniały ser w środku, nieświeże mięso, warzywa pleśniejące i ogólny syf. Odesłali mi maila po kilku dniach że sklep będzie objęty nadzorem i że znaleźli sporo nieprawidłowości.Tak zgłoszone, tylko dlatego, żeby kolejna osoba na to nie trafiła i przypadkiem sie nie zatruła. Odpisali mi dosyć szybko na maila, ze niezwłocznie sie zajmą tą sprawą i dokonają kontroli. No i oczywiście, ze mogę to zwrócić w sklepie, co nie jest dla mnie istotne. Chodzi tylko o to, zeby nikt wiecej nie miał takiej niespodzianki.![]()
O kurde to Ci się trafiło...Dziewczyny uważajcie. Mąż mi kupił wczoraj pestki dyni z netto, a tam taki robal