reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Odnośnie pregesteronu, czy któraś łykała Progestrone Besins 200mg? Ja od wczoraj mam 3x2 i to mnie zwala z nóg [emoji85]zupełnie jakby mi ktoś odciął źródło energii.. [emoji42]
Ja brałam 1500 mg utrogestan
2x crinone
3x1 duphostan
I energia starczyło mi na zrobienie śniadania 😂 Ale potem organizm jakiś to ogarnia. Złota zasada to nie siadaj 🤣 jak sądzisz możesz zasnąć w 3 sekundy 😁

reklama
2x crinone
3x1 duphostan
I energia starczyło mi na zrobienie śniadania [emoji23] Ale potem organizm jakiś to ogarnia. Złota zasada to nie siadaj [emoji1787] jak sądzisz możesz zasnąć w 3 sekundy [emoji16]
Za późno z rada o siadaniu bo właśnie to zrobiłam [emoji1787] licze, że mi to szykbo zmienia bo mnie 'gęba' od ziewanie już boli i chciałabym funkcjonować normalnie [emoji1787]

Koordynacja tez siada ja mam niedowidzenie na jedno oko i zawsze jakoś kompensowałam brak widzenia przestrzennego. No, ale teraz robie kanapki i wale głową w szafkę :-) albo inne głupsze rzeczy;-) tylko u mnie 2 dni przed transferem progesteron 161 był jak 3 trymestr ciąży. Teraz spadł bo się dobrze czułam już to zaczęłam od dzisiaj prolutex :-(
Nic w tych in vitrowych przygodach nie jest proste. Jeśli to ma pomóc to będę spać 24h na dobę... Jakiś to ogarne[emoji1787]

Za późno z rada o siadaniu bo właśnie to zrobiłam [emoji1787] licze, że mi to szykbo zmienia bo mnie 'gęba' od ziewanie już boli i chciałabym funkcjonować normalnie [emoji1787]
Ja jutro 9+0 i odejmuje kolejne dawki
Zostanie mi
1x crinone
400 albo 600 utrogestan .
Ale już jakoś normalnie w miarę funkcjonuje .
Teraz tylko zawroty głowy i spadki cukru 😉

Ostatnia edycja:
A jak się czułaś?
W sumie normalnie, oprócz tego brałam również cyclogest jak i utrogestan. Pierwszy raz od 4 lat nie cierpiałam na bezsenność 🙈 od śmierci mojej babci nie mogę spać normalnie w nocy, nawet do męża się śmieje ze musze być całe życie w ciąży, albo całe życie brac leki 🙈

Ja mam lutinus i od dzisiaj prolutex i serio bolą te zastrzyki jeszcze długo po zrobieniu:-(
no ja już prolutex zakończyłam 2 dni temu. generalnie to wielkiej różnicy nie czułam z czy bez. generalnie to od środy się przeniosłam że stół i na kanapę z pracą;) A wczoraj to jak zrobiłam swoje to tylko na stand by. Uff to znaczy że to kwestia proga to polegiwanie bo już myślałam że osiągał nowy poziom lenistwa 😂 A może masz za gruba igłe?mnie czasami bolały czasami nie. Ja zawsze ściskam mocno faldke brzucha co by krew odplynela i mąż wali w środek,i czasami praktycznie nic nie czuje.

2x crinone
3x1 duphostan
I energia starczyło mi na zrobienie śniadania 😂 Ale potem organizm jakiś to ogarnia. Złota zasada to nie siadaj 🤣 jak sądzisz możesz zasnąć w 3 sekundy 😁
no kurka mi się spać nie chce i nie mogę zasnąć. ale się pokładam. idę tylko po jedzenie bo co chwila muszę coś podgryzc żeby mnie tak nie mdlilo i z powrotem na kanape...

reklama
Do góry