reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Widziałam zdjęcia tej strzykawki wyglada zacnie :-) a tak serio to chyba nie o grubość igły chodzi tylko o ból po wstrzyknięciu. Jakieś 10min po skóra się odbarwia i robi się taka biała plama 3x3 cm a ona potem czerwienieje i puchnie i boli już drugi dzień „placek”
no to faktycznie może tak reagujesz. u mnie generalnie spoko. czasami jakieś małe siniaczki miałam. więc no Ci z może taki urok Twój. maszeruje tym progesteronem z każdej strony. ja ciekawa jestem ile mi wyjdzie. od 4 dni już nie mam prolutexu.

reklama
2×200 utrogestan i 2×duphaston
Ja mam 3x1 lutinus 100mg i od 3dpt prolutex włączyli mi 25mg raz dziennie. To chyba nie jest duzo... A u mnie brzuch pobolewa czasem jak na @. Generalnie gdyby nie te ślady po zastrzykach to supcio, bo po luteinie PodJezykowej miałam okropne mdłości i zgagę. To teraz mi zmienili leki przy tym transferze. A jak u Ciebie?

no to faktycznie może tak reagujesz. u mnie generalnie spoko. czasami jakieś małe siniaczki miałam. więc no Ci z może taki urok Twój. maszeruje tym progesteronem z każdej strony. ja ciekawa jestem ile mi wyjdzie. od 4 dni już nie mam prolutexu.
Narazie oby do 10dpt przerwać z tym prolutexem a nawet mniej bo 10dpt rano hcg to zastrzyk Popołudniu zrobię :p jeszcze 5 zastrzyków 🤦‍♀️
A Ty jak się czujesz..?

reklama
Ja mam 3x1 lutinus 100mg i od 3dpt prolutex włączyli mi 25mg raz dziennie. To chyba nie jest duzo... A u mnie brzuch pobolewa czasem jak na @. Generalnie gdyby nie te ślady po zastrzykach to supcio, bo po luteinie PodJezykowej miałam okropne mdłości i zgagę. To teraz mi zmienili leki przy tym transferze. A jak u Ciebie?
Mnie jakby też trochę brzuch pobolewa i często czuje jakby był napięty. Jutro przypadalby mi 1dc. może to dlatego.....

Do góry