reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

U mnie bez pregnylu, transfer dwóch 5 dniowych blastek, obie sie zaimplantowały
3 dpt beta < 2
7 dpt beta 27.6
10 dpt beta 61,7
14 dpt beta 488
20 dpt beta 5441

Tez byłam zaniepokojona początkowymi wynikami, a do 6 tygodnia ciąży rozwijały się normalnie 2 zarodki, teraz już tylko 1, wiec ten wynik u Ciebie nie jest może szalony, ale wcale nie dużo gorszy niż u mnie zwłaszcza, ze masz podany 1 zarodek z tego co pamiętam.

Ja bym się jeszcze nie poddawała, zwłaszcza, ze pamiętam że na początku pocieszała mnie dziewczyna, która jest obecnie w 19 tyg ciąży, która miała jeszcze sporo niższe przyrosty bhcg odemnie.

Ja Twojego maleństwa jeszcze nie skreślam. [emoji3590]
Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać do jutra. Niewielkie szanse są więc nie tracę nadzieji.

reklama
U mnie bez pregnylu, transfer dwóch 5 dniowych blastek, obie sie zaimplantowały
3 dpt beta < 2
7 dpt beta 27.6
10 dpt beta 61,7
14 dpt beta 488
20 dpt beta 5441

Tez byłam zaniepokojona początkowymi wynikami, a do 6 tygodnia ciąży rozwijały się normalnie 2 zarodki, teraz już tylko 1, wiec ten wynik u Ciebie nie jest może szalony, ale wcale nie dużo gorszy niż u mnie zwłaszcza, ze masz podany 1 zarodek z tego co pamiętam.

Ja bym się jeszcze nie poddawała, zwłaszcza, ze pamiętam że na początku pocieszała mnie dziewczyna, która jest obecnie w 19 tyg ciąży, która miała jeszcze sporo niższe przyrosty bhcg odemnie.

Ja Twojego maleństwa jeszcze nie skreślam. ❤️
Ale miałaś kriotransfer? Bo ja czytałam, ze przy kriotransferach te bety serio są niższe. Nie są takie dynamiczne te przyrosty itp.

@szakszuka choler.........aaaaaa jasna no!!!! Trzymaj się!!!
No chu*owo.. 😔 Ale takie miałam przeczucie. Mam jeszcze 1go 3dniowego troche "gorszego" i go wezmę w styczniu a później nie wiem... Sama wiesz jak to wykańcza. Może AZ. Teraz będę ryczeć przez tydzień, jeszcze huśtawa po odstawieniu progesteronu 😣
Trzymam kciuki za @fredka84 teraz, żeby jej poszło z górki ❤ i za Ciebie też ofkors 😘

No chu*owo.. 😔 Ale takie miałam przeczucie. Mam jeszcze 1go 3dniowego troche "gorszego" i go wezmę w styczniu a później nie wiem... Sama wiesz jak to wykańcza. Może AZ. Teraz będę ryczeć przez tydzień, jeszcze huśtawa po odstawieniu progesteronu 😣
Trzymam kciuki za @fredka84 teraz, żeby jej poszło z górki ❤ i za Ciebie też ofkors 😘
Nie rycz psiocho 😞😞😞. Myślę o Tobie cały czas ❤️. Ta walka jest momentami tak trudna; myślimy, że już więcej nie podołamy a kiedy wypłaczemy te wszystkie żale i smutki, jakoś potrafimy się zebrać do kupy i walczyć dalej. Nie mam pojęcia jak my to robimy ❤️.Skąd ta siła?
Nie wiem co Ci ładnego napisać przez to wszystko 😥. Razem z Tobą mi smutno😞. Popatrz jak takie forum może łączyć ludzi ❤️. Jeszcze raz przytulam ❤️
Ps
O mnie się nie martw❤️ Jak patrzę na siebie po tych wszystkich porażkach, to widzę, że też mam twardą du.pę jak Ty❤️

ja do Was po poradę, dziś miałam punkcję, pobrano 9 jajek, ale tu pojawia się mały problem, bo moja lekarka powiedziała, że spermiogram mówiąc krótko dupy nie urywa i musi oddać jeszcze raz. Ostatni spermiogram mamy sprzed może 4 lat i przed procedurą nikt nie kazał go powtarzać , aż tu dziś taki klops, w dniu punkcji pani mówi - zły. Cokolwiek to znaczy. Więc oddał dwa, jeden po drugim, myślicie, że jakiś wojownik dotrze do komórki ? :D

reklama
Nie rycz psiocho 😞😞😞. Myślę o Tobie cały czas ❤️. Ta walka jest momentami tak trudna; myślimy, że już więcej nie podołamy a kiedy wypłaczemy te wszystkie żale i smutki, jakoś potrafimy się zebrać do kupy i walczyć dalej. Nie mam pojęcia jak my to robimy ❤️.Skąd ta siła?
Nie wiem co Ci ładnego napisać przez to wszystko 😥. Razem z Tobą mi smutno😞. Popatrz jak takie forum może łączyć ludzi ❤️. Jeszcze raz przytulam ❤️
Ps
O mnie się nie martw❤️ Jak patrzę na siebie po tych wszystkich porażkach, to widzę, że też mam twardą du.pę jak Ty❤️
Jak to skąd ta siła? Baby są twarde ❤😁 dzięki kochana nie musisz nic pisać, wiadomo że porażki pozostawiają mega blizny i nic ich nie ukoi. Też myślę o Tobie ❤ mam nadzieję że bedziemy się razem cieszyć niebawem bo k*rwa inaczej rzucam to wszystko i wy*ierdalam w bieszczady... Winko weszło. Widać?

Do góry