ElaStyczna
Fanka BB :)
Daj nam znac co powiedza w szpitalu. Chyba, ze zacznie sie akcja to czekamy na info juz po!Lekarka mówiła, że mam zjeść sobie spokojnie obiad i jechać do szpitala więc niedługo się okaże, ogólnie zaczynają mnie boleć plecy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj nam znac co powiedza w szpitalu. Chyba, ze zacznie sie akcja to czekamy na info juz po!Lekarka mówiła, że mam zjeść sobie spokojnie obiad i jechać do szpitala więc niedługo się okaże, ogólnie zaczynają mnie boleć plecy.
Przyjęli mnie na oddział 3 cm rozwarcia, ale mam na nieszczęście mało skuteczne bóle krzyżowe więc nie wiem co będzie dalejDaj nam znac co powiedza w szpitalu. Chyba, ze zacznie sie akcja to czekamy na info juz po!
3 cm to juz cos! Niektore zaczynaja od zeraPrzyjęli mnie na oddział 3 cm rozwarcia, ale mam na nieszczęście mało skuteczne bóle krzyżowe więc nie wiem co będzie dalej
Łoo ładnie 3 cmPrzyjęli mnie na oddział 3 cm rozwarcia, ale mam na nieszczęście mało skuteczne bóle krzyżowe więc nie wiem co będzie dalej
Trzymamy kciuki!Przyjęli mnie na oddział 3 cm rozwarcia, ale mam na nieszczęście mało skuteczne bóle krzyżowe więc nie wiem co będzie dale
Czyli beda wywolywac?Trzymamy kciuki!
Dziś byłam na kontroli - dalej 1.5cm rozwarcia. Jutro kładą mnie do szpitala
Biorą pod uwagę cesarkę? Co ty na to gdyby jednak?Ja póki co pójdę na salę i będziemy obserwować sytuację bo skurcze są za małe, już drugi raz mi ktg robia
Pierwsze dadzą mi małą dawkę oxy żeby rozwarcie zrobiło się większe. Później może być tak, że naturalnie akcja porodowa się rozpocznie po większym rozwarciu. Jeśli nie to do czwartku zwiększą dawkę aby już na pewno mały w czwartek był na świecie.Czyli beda wywolywac?
Powiedzieli, że w ciągu nocy nic nie będą robić i zobaczymy czy coś się rozwinieBiorą pod uwagę cesarkę? Co ty na to gdyby jednak?