• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja mam inną metodę i już się tak nie wybudzam w nocy. Łącze nogi ze sobą i zginam i wtedy najpierw je razem obracam, A potem reszta 😊 Ale pamiętam, że w 1 ciazy ogólnie było mi ciężko spać przez bol bioder.. I jakiś częściej chodziłam do wc. Teraz w ogole🙉

Ja na siku tez nie wstaje ale śpię zazwyczaj na jednym boku i wcale sie nie ruszam jak juz znajde pozycje i normalnie tak mnie kości bolą albo prawa strona drętwieje, jedynie troche poduszka miedzy nogi pomaga.

Moja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki :)
Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.

Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.
A mi za to brakuje tych kopniakow i ruchow ;)

reklama
Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry