• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100
Ja też po wtorkowej wizycie wylądowałam w szpitalu z wysokim RR. Ale jest ok już jestem w domu. Jaką masz ładną wagę, u mnie 36,4 i waga 2730.

reklama
A ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Synek jakieś 40min temu nawet nie tak mocno sparl kolano mi na brzuchu. Teraz co jakiś czas tak pulsacyjnie zakluje to miejsce. Dzidzia w brzuchu rusza się normalnie, ale i tak mnie stresuje ten ból..

A ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Synek jakieś 40min temu nawet nie tak mocno sparl kolano mi na brzuchu. Teraz co jakiś czas tak pulsacyjnie zakluje to miejsce. Dzidzia w brzuchu rusza się normalnie, ale i tak mnie stresuje ten ból..
Ja tak miałam po stłuczce, ale wszystko ok było z małym

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry