Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zrób w takim razie jutro lub za 2 dni, to beta powinna urosnąć..Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test 10 -11 dpo i gołym okiem kreski nie ma ale pod światło jak się prześwietla test to kreska się rysuje czy któraś tak miała ?
To muszą być takie dojrzałe miękkie banany najlepiej już trochę czarne skórki :-) To jak chcesz to podrzucę Ci równie szybki przepis na murzynkaI w sumie dość szybkie do zrobienia, do kawy byłoby idealne, ale akurat już po zakupach i bananów nie kupiłamprzepraszam za pomyłkę, w sumie sobie przypominam, że trzymaliśmy wszystkie kciuki za Ciebie, więc teraz dalej trzymamy i tym razem na pewno się uda
![]()
To bardzo poproszę, murzynka już dawno nie robiłam, więc chętnie spróbujeTo muszą być takie dojrzałe miękkie banany najlepiej już trochę czarne skórki :-) To jak chcesz to podrzucę Ci równie szybki przepis na murzynka![]()
Ten przepis na murzynka dostałam kiedyś od mojej babci raz z książką. I jest najlepszy na świecieTo bardzo poproszę, murzynka już dawno nie robiłam, więc chętnie spróbuje![]()
Miedzy 6 a 12 dniem po owulacjiDziewczyny trochę was podręczę
Kiedy jest mniej więcej implantacja?
I po tym 12 dniu testy powinny być już pozytywne?Miedzy 6 a 12 dniem po owulacji