Anio0lek
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem już sama czy testować czy nie poczekać jeszczeJutro testujesz?Trzymam za Ciebie kciuki bo ja już chyba się powoli godzę, że @ przyjdzie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie nie wiem już sama czy testować czy nie poczekać jeszczeJutro testujesz?Trzymam za Ciebie kciuki bo ja już chyba się powoli godzę, że @ przyjdzie
![]()
Zatestuj [emoji3590]No właśnie nie wiem już sama czy testować czy nie poczekać jeszcze [emoji2372]
Kochana progesteron bardzo niski i ciąży nie ma niestetyDziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myślećjestem w 34 dc
Dziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myśleć [emoji2368] jestem w 34 dc
Nie ma ciąży i nie było owulacji [emoji3166]Dziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myśleć [emoji2368] jestem w 34 dc
Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testyZatestuj [emoji3590]
Też tak możesz ja trzymam ogromne kciuki [emoji4]Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy [emoji2372]
No właśnie chyba muszę do niego zadzwonić..Zostaje czekać na okres ewentualnie zadzwoń do ginekologa by dał ci coś na wywołanie
Trzymam kciukiAlbo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy![]()
DziękujęTeż tak możesz ja trzymam ogromne kciuki [emoji4]