5-6 miesięcy w Twoim wieku to bardzo krótko. Jestem przekonana, że naturalnie też by się udało, in vitro to jednak ostateczność - tak jak u mnie, nie ma już czasu na inne metody. Moja przyjaciółka ma 3 dzieci i każde jest wynikiem starań naturalnych po ok. 14-15 miesięcy (w tym dwoje poczęte po 30 roku życia)- każdy organizm jest inny. Napewno się udaJa jestem z Krakowa, mamy jedno dziecko, staramy sie jakieś 5-6 miesięcy liczę sie z ivf ze może byc konieczne żeby nie tracić czasu.. mam 31 lat
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja też jestem takim przypadkiem 8 lat starań pełno różnych prób 3 iui i nic a 1 ivf i idzie już 11 tydzień.[emoji16]
Nadzieję trzeba mieć zawsze [emoji1696], ja bardziej jestem zwolenniczką IVF ze względu na mój wiek - 36 lat. Jednak chyba w każdym kraju jest zasada 3 IUI i dopiero IVF. Moja rodzona siostra była przypadkiem beznadziejnym, 11 lat starań, pierwsze podejście do IVF i udane w wieku 35 lat (klinika InVimed Warszawa - polecam). Powodzenia.
mikisia124
Zaangażowana w BB
zastrzyk to jest meka robi nadziejęTo juz chyba przestane mnie nadzieje ze ta kreseczka to cos więcej niż zastrzykbyło by zbyt pięknie... trzymam kciuki za betę
![]()
Evelyn1919
Jak dobrze kojarzę to masz jutro usg ? Czekam na fotkę
Ja też jestem takim przypadkiem 8 lat starań pełno różnych prób 3 iui i nic a 1 ivf i idzie już 11 tydzień.[emoji16]
Zgadzam sie... pierwszy raz mam z nim w tym cyklu doczynienia... i pewnie nie ostatnizastrzyk to jest meka robi nadzieję
U mnie sprawa sie wyjaśniła... smutny poniedziałek, test o czułości 10 i biały... czyli wczoraj 25 jeszczs wskazywała na zastrzyk... ehh ciężkie święta przede mną
Jeszcze mam zagwostke okres przyjdzie w okolicy swiat i nie wiem jak to będzie z potwierdzeniem przez lekarza ze nie ma torbieli... chyba na własne ryzyko zacznę lamette...
w gole to dzien dobry dziewczyny, miłego dnia
Jeszcze mam zagwostke okres przyjdzie w okolicy swiat i nie wiem jak to będzie z potwierdzeniem przez lekarza ze nie ma torbieli... chyba na własne ryzyko zacznę lamette...
w gole to dzien dobry dziewczyny, miłego dnia
mikisia124
Zaangażowana w BB
ile jesteś przed @U mnie sprawa sie wyjaśniła... smutny poniedziałek, test o czułości 10 i biały... czyli wczoraj 25 jeszczs wskazywała na zastrzyk... ehh ciężkie święta przede mną![]()
w gole to dzien dobry dziewczyny, miłego dnia![]()
Jakieś 2-3 dni, faza lutealna zazwyczaj u mnie trwa 15 dni . po zastrzyku 13 dni, po owu 11-12ile jesteś przed @
kolor nadzieji
W wigilię kochana mam USG[emoji12]
Jak dobrze kojarzę to masz jutro usg ? Czekam na fotkę![]()
reklama
mikisia124
Zaangażowana w BB
rozumiem ja dziś sprawdzałam 10 i biel czyli Ovi zeszło jestem 6 dni przed@ 9 dni po iuiJakieś 2-3 dni, faza lutealna zazwyczaj u mnie trwa 15 dni . po zastrzyku 13 dni, po owu 11-12
Podziel się: