reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Tak to moja pierwsza ciąża🙂 chciałam 2 dzieci więc fajnue bo już chodzenie w ciąży bede miała za sobą🙈strasznie się wszystkiego boje ale nie pierwsza nie ostatnia.. na początku bede miała pomoc gorzej jak zostane z maluszkami sama..
No fajnie jak bys miała na dłużej kogoś do pomocy choćby dorywczo. Ja sama nie wiem jak bym dała radę gdyby nie pandemia;)mąż jest dużo w domu ale wiem ze wiele Dziewczyn radzi sobie same i mają jeszcze inne dzieci☺jest fajna grupa na Facebooku Bliźniaki Bliźnięta Ciąża bliźniacza mnoga dla bliźniąt bliźniaków Twins zajrzyj tam☺a i tez ważne czy chcesz karmić piersią bo jak tak to pomoc raczej konieczna;)

reklama
Tak to moja pierwsza ciąża🙂 chciałam 2 dzieci więc fajnue bo już chodzenie w ciąży bede miała za sobą🙈strasznie się wszystkiego boje ale nie pierwsza nie ostatnia.. na początku bede miała pomoc gorzej jak zostane z maluszkami sama..
Nie przejmuj się, jestem w tej samej sytuacji😊 Na początku był starach ale teraz się cieszę 😊 Jestem w 20 tygodniu ciąży, pierwszej ciąży. Damy radę 😊

Cześć dziewczyny już chyba czas do was dołączyć :-) miałam w zeszłym tygodniu usg i są dwa pecherzyki z zarodkami i w jednym bije serduszko. Idę w przyszłym tygodniu sprawdzić czy bije i drugie... może za wcześnie się tu pojawiam, zobaczymy. Jestem pełna obaw i pomyślałam, ze może razem będzie raźniej :-) bo kompletnie nie umiem się ogarnąć jeszcze. Powoli oglądam wózki itp... i się przyzwyczajam do myśli o bliźniakach, ale mam tyle obaw. Pozdrawiam was serdecznie, spokojnej niedzieli jeszcze świątecznej :-)

Ciężko 🙈😅
Od paru dni strasznie mi puchną stopy. Estetycznie mi to wisi, ale coraz bardziej bolą.
A jak u Ciebie?
Mi się pierwszy raz zdarzyło w drugi dzień świąt, że spuchły mi stopy. Ogólnie czuję się dobrze, ale mam problem ze schodami 😁 Tobie lekarz też ciągle mówi, żeby jak najwięcej leżeć?

Cześć dziewczyny już chyba czas do was dołączyć :-) miałam w zeszłym tygodniu usg i są dwa pecherzyki z zarodkami i w jednym bije serduszko. Idę w przyszłym tygodniu sprawdzić czy bije i drugie... może za wcześnie się tu pojawiam, zobaczymy. Jestem pełna obaw i pomyślałam, ze może razem będzie raźniej :-) bo kompletnie nie umiem się ogarnąć jeszcze. Powoli oglądam wózki itp... i się przyzwyczajam do myśli o bliźniakach, ale mam tyle obaw. Pozdrawiam was serdecznie, spokojnej niedzieli jeszcze świątecznej :-)
Będzie dobrze i w drugim zarodku pojawi się serduszko 😊 Gratulacje 😊 Super, bo coraz więcej nas jest 😊

reklama
Do góry