Truskawka11
Fanka BB :)
To zależy, czy był jeden strzal, czy wcześniej współżycie, które oslabiaja plemniki...więc jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy, czy był jeden strzal, czy wcześniej współżycie, które oslabiaja plemniki...więc jak?
Domi33 stosowałaś dietę, sprawdzałaś tez minerały??Dziewczyny my już po badaniach prenatalnych, czekamy jeszcze na wyniki z krwi, ale z USG wszystko okmam wstępnie powiedzianą płeć, ale zaczekam na potwierdzenie za 3 tyg
![]()
Byl jeden strzał. Pamiętam nawet który dzień i jaka godzina.To zależy, czy był jeden strzal, czy wcześniej współżycie, które oslabiaja plemniki...więc jak?
Tak, było celowane. Mam nadzieję, że się potwierdziNie znam Twojej historii, ale gdybym tak miała, to bym posikala sie że szczęścia:-). Widzę, że Ty też jesteś z tego powodu szczęśliwa.. :-) Gratulacje. Czy to było całowanie na te akurat plec?
Stosowałam suplementy i wprowadziłam do diety kawę i coca-colę zero, których normalnie nie piję bo nie lubię. Oprócz tego pilnowałam ph i zastowalismy się do baby dust method, chociaż nie było to łatwe.Domi33 stosowałaś dietę, sprawdzałaś tez minerały??
To tym bardziej gratulacje:-). Możesz opowiedzieć coś więcej na ten temat...?:-)Tak, było celowane. Mam nadzieję, że się potwierdzi![]()
Hehehe, chłopcy to rozrabiaki...Byl jeden strzał. Pamiętam nawet który dzień i jaka godzina.
Natomiast Teraz wpadka ale też strzał bo seks po 2 miesiącach więc plemniki powinny bycc silne i znów dziewczynka prawdopodobnie. Także nie wiem my z mężem nie umiemy natomiast chłopców robić. Same dziewczynki.Chociaż mam nikła nadzieję zze to może chłopiec.
Co to jest baby dhust method???To tym bardziej gratulacje:-). Możesz opowiedzieć coś więcej na ten temat...?:-)
Czy to metoda podobna do Selnas? Że w danym cyklu jajo przyciaga albo x lub y...+ph pochwy, dieta i suplementy?Co to jest baby dhust method???