reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie czy jeśli ten progesteron wskazywał że owulacja była a my nie odpuszczaliśmy dni płodnych. I jeśli na przeszkodzie stoi tylko ta tarczyca to czy są szanse na ciąże? Trochę mnie to martwi bo teraz zanim dostanę się do endokrynologa a w tą ciąże bym zaszła to boję się żeby to zaszkodziło dziecku. 😥
Jak zaszłabyś w ciążę to endokrynolog musi cię przyjąć w ciągu 7 dni. Ja się dowiedziałam na początku ciąży o niedoczynności i właśnie na siłę mnie gdzieś tam wciskali i po 5 dniach miałam wizytę 🙂

reklama
Kochana spokojnie. Chyba za mocno Cię nastraszyłam [emoji16]
Jeśli zaszłas w tym syjlu w ciążę to wspaniałe i cudownie i czekamy na [emoji3498]
W ciąży i tak kontroluje się poziom tsh bo lubi skakać i nawet jak przed ciąża ktoś miał idealne to w ciąży może mieć konieczność brania leków więc naprawdę nie masz się czym przejmować [emoji3590]
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie czy jeśli ten progesteron wskazywał że owulacja była a my nie odpuszczaliśmy dni płodnych. I jeśli na przeszkodzie stoi tylko ta tarczyca to czy są szanse na ciąże? Trochę mnie to martwi bo teraz zanim dostanę się do endokrynologa a w tą ciąże bym zaszła to boję się żeby to zaszkodziło dziecku. [emoji26]

Do góry