reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Ale on to na żarty mi tłumaczy, bo ja ciągle mam jakieś problemy zdrowotne i przypuszczalnie w ogóle miałam nie mieć dzieci. I mówi, że poprostu nic nowego ;)
Mi wychodziło, że owu 10dc ale w 18 DC prog nie wskazywał na owu i w sumie od tamtej pory już nic nie wskazywało, więc chyba jej po prostu nie było.
Jeśli macie taką relacje to faktycznie zupełnie inaczej wygląda 😉 Może akurat trafił się ten bezowulacyjny raz na jakiś czas. Co planujesz na przyszły cykl? 😉

reklama
To skutecznego molestowania. Cudownie mieć chociaż ku temu argument ❤️🤗 mój mnie molestuje i w momencie akcji'' mamoooo....krew mi leci z nosa! '' więc nie wiem jak to się potoczy, ale ja mam libido -15765

Och, z tym libido to zawsze tak miałam.. tylko podczas owulacji ogromna ochota na przytulanie.. ten cykl jest zupełnie inny pierwszy raz mam tak ze mogłabym nie wychodzić z łóżka, mogłabym się przytulać non stop. Może to jakiś znak 🤪
@ za 6 dni powinna przyjść, oby jej nie było!

reklama
Dziewczyny widzę, ze jest tu Was dużo i sporo z Was ma już dzieci. Powiedzcie mi jedna rzecz, u mnie na tydzień przed @ zawsze było sucho, przed przytulaniem musieliśmy wspomagać się żelami. Ten cykl jest zupełnie inny, po pierwsze żel poszedł w odstawke. Na bieliźnie zauważam mleczny/ kremowy śluz, czy to może być coś złego?

Do góry