reklama
Przy zwykłym przeziębienie też tak można się czuć. Koniecznie zgłoś się do lekarzaMoże, ale nidgy tak nie kaszlałam, mam wrażenie że płuca wypluje, katar okropny, brak sił, spetytuprzerąbane
![]()

Przy zwykłym przeziębienie też tak można się czuć. Koniecznie zgłoś się do lekarzazdrowiej szybciutko
![]()
Zgłoszę się... Dziękuję kochana

Miałam w bocianie trzy transfery i przy pierwszym brałam clexane a przy dwóch kolejnych acard. To chyba jest standard ze to przypisują, bo ten pierwszy transfer miałam z innym lekarzem.Brałam heparynę bez wskazan. W bocianie dają wszystkim do transferu? Potem moja ginekolog nie odstawiła, ze względu na mój wiek wolała nie ryzykować. Miałam refundację. W szpitalu przez 3 miesiące leżenia, również kontynuowałam aż do porodu. Potem jeszcze przez kilka dni.
Gonia0605
Fanka BB :)
Standardowo dają acard w Bocianie...Miałam w bocianie trzy transfery i przy pierwszym brałam clexane a przy dwóch kolejnych acard. To chyba jest standard ze to przypisują, bo ten pierwszy transfer miałam z innym lekarzem.
motylek24
Chyba jeszcze zależy który to Bocian. Białystok daje heparynę.Standardowo dają acard w Bocianie...
Ja mówię o bocian WarszawaChyba jeszcze zależy który to Bocian. Białystok daje heparynę.
Gonia0605
Ja też...Ja mówię o bocian Warszawa![]()
Odzywaj się jak się czujecie.Zgłoszę się... Dziękuję kochana![]()

reklama
Podziel się: