Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pessar chyba zdejmują w 36tc? Często rodzi się szybko po zdjęciu go, bo właśnie całą blokada puszcza że tak powiem, ale i na to nie ma regul. Jestem na forach dot. skracania szyjki w ciąży i dziewczyny piszą zazwyczaj, że rodzą zaraz po zdjęciu. Na porody to jednak nie ma reguł. Moja siostra też urodziła pierwsze dziecko w 38tc, a z drugim ma termin na jutro i nic się nie dzieje. Za szybko rodzic źle, za późno też niedobrze, ehJej ale zazdroszcze juz tym co po... u mnie 40 i zaraz 2 dni.... pobolewa i nic.. juz chodze duzo i po schodach i nic.. w nocy spac nie moge.
Pessar nawet mialam czy to mozliwe ze przez niego mi sie tak wydluzylo... ech, pierwsze dziecko urodzilam na poczatku 38..
Hej, hej. Dzięki, że pytasz [emoji846] Od wczoraj jestem w szpitalu i dzisiaj już tylko czekam na cesarke [emoji846] Oczywiście dam znać, jak się trochę ogarnę [emoji846]Jagodowa Mama jak u Ciebie?
Daj znac jutro jak juz dojdziesz do siebie [emoji4]
To o mały włos byśmy się spotkały na porodówce. Ja jednak uciekłam na Kopernika przed Ujastkiem. Trochę boję się takiej "fabryki dzieci" .Kraków Ujastek
A W koperniku jak jest z poradami rodzinnymi? Testy w ogóle robią?To o mały włos byśmy się spotkały na porodówce. Ja jednak uciekłam na Kopernika przed Ujastkiem. Trochę boję się takiej "fabryki dzieci" .
Ale zazdroszczę. Gdyby hotele były otwarte to bym się tam wybrała, żeby ojciec mógł nas odwiedzać.A W koperniku jak jest z poradami rodzinnymi? Testy w ogóle robią?
Ja już znam ujastek dlatego tam się zdecydowałam. No i te wizyty na oddziale noworodków mają.
Dla jasności- na oddziale gdzie jesteś normalnie po porodzie nie ma odwiedzin. Chodzi mi o ten oddział typowo noworodkowy jak np dzieci z intensywnej terapii czy patologia noworodka. Tam gdzie np wczesniaki leżą.Ale zazdroszczę. Gdyby hotele były otwarte to bym się tam wybrała, żeby ojciec mógł nas odwiedzać.
Aaa rozumiem.Dla jasności- na oddziale gdzie jesteś normalnie po porodzie nie ma odwiedzin. Chodzi mi o ten oddział typowo noworodkowy jak np dzieci z intensywnej terapii czy patologia noworodka. Tam gdzie np wczesniaki leżą.
Ja się liczę z tym, że może mała będzie potrzebowała na początku dodatkowego wsparcia do trzymania ciepła albo podtrzymania oddechu więc dla mnie to bardzo ważne.
Ostatnio była na granicy z wagą, A i tak brzuszek ma mniejszy o 2tygodnie więc może nie trzymać ciepła taka wychudzona. Jeszcze bym się aż tak nie martwiła tym, ale niestety mało się wierci :/ myślałam czy do szpitala nie jechać, ale już chyba dotrzymam do czwartku do wizyty i ewentualnie wtedy pojadę jak już bym musiała rodzić.Aaa rozumiem.
Czemu myślisz że tak może być ?