Mocno trzymam kciuki za kolejny cyklI dupa, mimo dobrych prognoz @ przyszła![]()
Oby następny cykl był bardziej owocny, owulacja przypada na moje urodzinymoże sprezentuje mi dwie kreski
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno trzymam kciuki za kolejny cyklI dupa, mimo dobrych prognoz @ przyszła![]()
Oby następny cykl był bardziej owocny, owulacja przypada na moje urodzinymoże sprezentuje mi dwie kreski
![]()
U nas doszło do konfliktu właśnie na grupach głównych (moje 0 i AB męża). W efekcie druga córka urodziła się z lekką żółtaczką i niedokrwistością. Na szczęście w porę zdiagnozowana, dobre wyniki dla trzeciej doby.Konflikt serologiczny dotyczy przede wszystkim antygenu D. Czyli naszego plus i minus. I występuje tylko w sytuacji kiedy matka ma Rh- a ojciec Rh+ i dziecko odziedziczy po ojcu Rh+
Bardzo rzadko może dojść do konfliktu na tle matka grupa 0, a ojciec A lub B
Przykro mi [emoji3064] ale z dwojga złego lepiej wcześniej niż później, przynajmniej szybciej można zacząć starania w nowym cyklu. Tak to sobie próbuje tłumaczyć [emoji2368]Moja to nawet dwa dni się pospieszyła i zawitała.. [emoji17]
To normalne, że czujesz smutek, ale wiesz od zazdrości do zawiści tylko jeden krok. A z postu wynikało, że koleżanka nie powinna się chwalić, ponieważ ty jesteś po stracie i jest Ci przykro. Wiem co to strata i niepowodzenie. Trzymaj się, bo kiedyś i Ty będziesz się chwalićwiem jaka jest jej historia, obie się leczymy. W tym temacie bardzo dużo razem rozmawiałyśmy. Bardzo cieszę się jej szczęściem, naprawdę bo ucieszyłam się jak to usłyszałam ale jednocześnie łzy napłynęły do oczu![]()
Po jakich 11 latach sexu bez zabezpieczeń i 1 cyklu ze tak powiem „przykładania się” stwierdzam ze już zwariowałam i boje się co będzie nie daj Boże dalej..
Przykro mi [emoji3064] ale z dwojga złego lepiej wcześniej niż później, przynajmniej szybciej można zacząć starania w nowym cyklu. Tak to sobie próbuje tłumaczyć [emoji2368]
Tez jestem wodnikiem i odczuwam to tak jak ty, ze lubie pobyc sama ze soba. A w czasach covid mega to ciezkie zadanie.@Emma28 mój mąż urodził się 6 stycznia jest uparty i zawzięty w swoich realizacjach mega pewny siebie tak pozytywnie oczywiście, czasami mu zazdroszczę ty też masz taki mocny charakter? ja 30stycznia wodnik trochę chyba dziwak jestem lubię byc w śród ludzi, ale lubię też być sama
I tak to u nas z tymi lekarzami jest. Jednemu zgłaszasz co się dzieje i Cie trapi, to popatrzy i nie wie czego oczekujesz, a drugi podejmie decyzję zanim coś skontrolujeJa trafilam na taka ginekolog, ktora tylko widzac, ze jestem otyla od razu przepisala mi metformine... Nie mylila sie z diagnoza, ale na Boga nie robi sie na oko takich rzeczy [emoji19] kolejna lekarka zlecila mi trzy punktowa krzywa glukozowo-insulinowa I wyszlo