TaaaaaPo co się wahać, bierz wszystko!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TaaaaaPo co się wahać, bierz wszystko!!!![]()
Ty masz jakąś domieszkę do tych zastrzyków stymulujących?Taaaaa. Świat jest nasz
![]()
Chmmmmm, ja jeszcze nic nie bioręTy masz jakąś domieszkę do tych zastrzyków stymulujących?
Podziel się, bo ja nie potrafię się ogarnąć i wyjsć z depresji... tylko bym leżała i gapiła się w sufit![]()
To chyba nie żałoba, bo nie czuje żalu... Nic nie czuję. Po prostu brakuje mi energii żeby cokolwiek robić...Chmmmmm, ja jeszcze nic nie biorę. Dzień jak co dzień
To u mnie typowe - raz na górze, a zaraz dołek. Czy to nie początki schizofrenii???
Gosiu, świat jest popie.rd.olony. Daj sobie czas
. Musisz przejść swoją żałobę bidulko
.
Zobaczysz, pogadasz z docentem i poczujesz się trochę lepiejTo chyba nie żałoba, bo nie czuje żalu... Nic nie czuję. Po prostu brakuje mi energii żeby cokolwiek robić...
28-go konsultacja u Paś.nika...
Nie... Nie mam siły... Może się na Zumbe online zapiszę znowu... Pomyślę...Zobaczysz, pogadasz z docentem i poczujesz się trochę lepiej.
Ja po swoich porażkach też nie widziałam sensu w tym co robię, ale po jakimś czasie słoneczko wyszło. U Ciebie też tak będzie. Niestety nie wiemy co dla nas los przygotował
Ćwiczysz dalej?
Nie ma pomyślę! Dawaj dzisiajNie... Nie mam siły... Może się na Zumbe online zapiszę znowu... Pomyślę...
Mam swojego trenera z siłowni... Lubię z nim zajęcia...Nie ma pomyślę! Dawaj dzisiaj
A próbowałaś z Martą Hennig? Ona jest fajna i śmieszna - rozrusza Cię trochę i być może się uśmiechniesz pomiędzy spływającymi kroplami potu![]()
Ok, może być i panMam swojego trenera z siłowni... Lubię z nim zajęcia...
Raczej dwubiegunowkaChmmmmm, ja jeszcze nic nie biorę. Dzień jak co dzień
To u mnie typowe - raz na górze, a zaraz dołek. Czy to nie początki schizofrenii???
Gosiu, świat jest popie.rd.olony. Daj sobie czas
. Musisz przejść swoją żałobę bidulko
.