Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też zrobiłam na pamietakeDzien dobry[emoji16]. Dzisiaj zrobilam drugi test zeby miec na pamiątke juz mocniejsza kreska. Dzisiaj mam dopiero 4+1wiec u mnie wszesna ciaza bardzo juz sie doczekac nie moge wizyty ale sobie poczekam jeszcze troche [emoji23]
Któras ma dzisiaj wizyte ?
Milego dnia[emoji8]
Który dziś tydzień+dzień?Dziewczyny beta przyrasta prawidłowo [emoji846]11.01- ok 185, a dziś 420. Trochę mi ulżyło [emoji846]plamienia też ustały więc jest nadzieja [emoji846]
Dr Fuchs, chodzę prywatnie, poleciła mi go inna lekarka i się go trzymam, znasz go? Masz jakieś opinie?Jutro idę na pierwszą wizytę. Do kogo chodzisz?
4+3 [emoji846]Który dziś tydzień+dzień?
A z jakiego to tygodnia+dzień?Ps. To czułość 25mlu
Osobiście nie znam. Ale na Borowskiej raczej wszyscy są ok. Mna po poronieniu w szpitalu zajmowała.sie młoda lekarka, baaardzo fajna ale chodzę do babki która kiedyś pracowała na Chałubińskiego na poronieniach. Mam nadzieję że mnie jakoś wyprowadzi po tych dwóch akcjach.Dr Fuchs, chodzę prywatnie, poleciła mi go inna lekarka i się go trzymam, znasz go? Masz jakieś opinie?