• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dzien dobry[emoji16]. Dzisiaj zrobilam drugi test zeby miec na pamiątke juz mocniejsza kreska. Dzisiaj mam dopiero 4+1wiec u mnie wszesna ciaza bardzo juz sie doczekac nie moge wizyty ale sobie poczekam jeszcze troche [emoji23]
Któras ma dzisiaj wizyte ?
Milego dnia[emoji8]
Też zrobiłam na pamietake 🤗

Załączniki

• IMG_20210111_144648.jpg
    IMG_20210111_144648.jpg
    670,9 KB · Wyświetleń: 99
A ja się zastanawiam, czy nie zrobić sobie jeszcze jednej bety (wizytę u ginekologa mam 25.01) bo 11.01 byłam na potwierdzeniu ciąży,ale korci mnie jak ta beta urosła :D czy to głupota i odpuscic?:P

reklama
Dr Fuchs, chodzę prywatnie, poleciła mi go inna lekarka i się go trzymam, znasz go? Masz jakieś opinie?
Osobiście nie znam. Ale na Borowskiej raczej wszyscy są ok. Mna po poronieniu w szpitalu zajmowała.sie młoda lekarka, baaardzo fajna ale chodzę do babki która kiedyś pracowała na Chałubińskiego na poronieniach. Mam nadzieję że mnie jakoś wyprowadzi po tych dwóch akcjach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry