NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od kiedy jadłaś tegoDziewczyny dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacjeWiem że to narazie dopiero kolejny kroczek do szczęścia i jeszcze dużo przed nami ale bardzo się cieszę i nie do końca jeszcze wierzę
Może to dzieki
które jadłam codziennie
@Evela.6 wpisz mnie proszę na poniedziałek na 18 stycznia na 2 weryfikację bety.
Ja trzymam za Was bardzo mocno i wierzę że nam wszystkim się w końcu uda. Dzisiaj tylko pozytywne myślenie![]()
Mamy taką samą datę poroduDziewczyny! Jestem po 1 prentalnym . Jest w normie wszystkonie moge jeszcze uwierzyc.... po 3 tragediach póki co idziemy do przodu kolejny kroczek - i teraz to ważny krok nawet. Okazało się, że jestem w 12.3 tc (wg tranferu byłoby 12.1) czyli mała sobie tam rośnie
A najlepsza jest data porodu 27.07 w moje urodziny
@Evela.6 już teraz mogę się dopisać do kalendarza
![]()
hej ja wyczytalam w necie plus jak sledze na necie dziewczyny ze stanow co robia ivf ze niby duzo lepsze efekty daje dieta bogata w bialko a nie wegle. moj doktor uwaz ze nie ma to znaczenia ale on tez w suple nie wierzy. ja sie katowalam kurczakiem i lososiem i malo wegli bardzo.puki co nie moge nic powiedziec o rezultatach bo nie wiem ile zarodkow i czy wogole jakies beda. powodzenia w stymulacjiNo właśnie pytanie do dziewczyn, którym się udało. Co jadłyście podczas stymulacji i po transferze?? Robiłyście jakieś czary mary, że wam wyszło?? Wiem że to śmieszne pytanie, ale tonący brzytwy się chwyta![]()
Też tak przeczytałamOd kiedy jadłaś tego? Słyszałam że bromelina pomaga w implantacji. Jak dojdę do etapu transferu to też mam zamiar go jeść bo bardzo lubię
![]()
Dzięki. Też czytałam o diecie wysokobiałkowej ale żeby unikać nabiału bo zawiera hormony, które mogą zaburzać stymulacjęhej ja wyczytalam w necie plus jak sledze na necie dziewczyny ze stanow co robia ivf ze niby duzo lepsze efekty daje dieta bogata w bialko a nie wegle. moj doktor uwaz ze nie ma to znaczenia ale on tez w suple nie wierzy. ja sie katowalam kurczakiem i lososiem i malo wegli bardzo.puki co nie moge nic powiedziec o rezultatach bo nie wiem ile zarodkow i czy wogole jakies beda. powodzenia w stymulacji
Ja piłam dużo wody. Jadłam tez dużo ryb (w sumie tylko dlatego że był to okres świąteczny). Drobiu też chyba więcej niż zwykle. Po transferze jadłam ananasy i dalej piłam dużo wody. Poza tym jadłam normalnie. Nie mam pojęcia czy to miało znaczenie...No właśnie pytanie do dziewczyn, którym się udało. Co jadłyście podczas stymulacji i po transferze?? Robiłyście jakieś czary mary, że wam wyszło?? Wiem że to śmieszne pytanie, ale tonący brzytwy się chwyta![]()
Ja jeszcze przed weryfikacją, ale czytałam o ananasie i któraś dziewczyna tutaj mówiła o awokado. Więc wcinam codziennie od dwóch dni przed transferem.No właśnie pytanie do dziewczyn, którym się udało. Co jadłyście podczas stymulacji i po transferze?? Robiłyście jakieś czary mary, że wam wyszło?? Wiem że to śmieszne pytanie, ale tonący brzytwy się chwyta![]()