reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Teraz będę zaczynać 2 stymulacje. Za mną 2 transfery w jednym beta pięknie rosła, lecz to to nie wystarczyło aby było dobrze 😔 drugi totalna klapa, beta nawet nie drgnęła 😔
To oby ta druga okazała się szczęśliwa✊✊✊mój pierwszy Kropek z drugiej procedury się właśnie obudził i woła 😄Oby i dla Ciebie zaświeciło słońce ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ja jestem pierdoła!
Rano robiłam zastrzyk, a teraz patrzę na strzykawkę, a tam ok 1/2 nie wciśnięte...Myślicie, że mogę sobie dostrzyknąć resztę?

Powtórzyć i tak powtórzę ale zobacz na ten progesteron jaki niski wiec mało prawdopodobne aby była z tego ciaza 😭😭

progesteron zawsze możesz zwiększyć tabletką

bierz duphaston od dzis trzy razy dziennie jak masz, jak nie to poproś o niego ginekologa

Ja miałam betę koło 10 a i tak urosła mi potem do 600. Teraz trzeba utrzymać to ziarenko które może kiełkuje także pojedz tego Dupka i poczekaj do przyrostu

bierz duphaston od dzis trzy razy dziennie jak masz, jak nie to poproś o niego ginekologa

Ja miałam betę koło 10 a i tak urosła mi potem do 600. Teraz trzeba utrzymać to ziarenko które może kiełkuje także pojedz tego Dupka i poczekaj do przyrostu
Biorę dufaston 3 x1 biorę Lutinus 2x2 wiec nie wiem jak mam dalej robić napewno powtórzę w piątek nigdy tak niskiego progesteronu nie miałam

A czy ta beta dała ci wtedy ciąże zdrowa ??

reklama
Do góry