Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według OM na 29.09Witaj wśród nas :-) grwtuluję ciąży. Na kiedy wypada Ci termin?
Ja bym zaczekala na wizyte. Ja w ogole nie robie bety. W zadne j ciazy nie robilam. Mam zamiar zapisac sie do swietnego ginekologa a w ogole to nie wiem czy nie zapisac sie do dwoch zeby badania robic na nfz.
Troche sie boje bo mam juz 35 lat. Czy ktoras z Was jest w podobnym
Hej [emoji846] witamy. Wygląda na to , że mamy termin w tym samym dniu [emoji846]Trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze USG. Jeśli chodzi o leki to też biorę taki zestaw [emoji846] Powodzenia i daj znać po wizycie [emoji846]Hej, witam się i ja. Jutro pierwsze usg, z ostatniej miesiączki termin wypada mi na 19 września. Biorę neoparin i assamax, choruje na wrzodziejace zapalenie jelita grubego, więc jestem też pod opieką gastrologia.
Mam już starszego syna, w tym roku skończy 11 lat. Z mężem staraliśmy się teraz o dziecko ponad 3 lata, była i inseminacja i wszystkie badania, które wychodziły super a ciąży nie było. Jak odpuscilismy, a ja kompletnie przepadłam z nowym hobby (wspinaczka skałkowa), to bach! Niespodziankadwie kreski wychodziły mi szybko bo parę dni przed terminem kolejnej miesiączki, a ostatnia beta z wtorku była już prawie 18 tysięcy, tak więc jutro mam nadzieję zobaczyć co nie co podczas badania[emoji6] [emoji176]
Wiem co czujeszA ja się wykończe psychicznie... Wczoraj ten ból brzucha i mdłości mega... Dziś rano wstaje podcieram się a tam plamienie, tzn tylko na papierze było takiej kawy z mlekiem... Ale wiadomo jak to już na mnie działa... Brzuch jeszcze trochę gdzieś tam czuje ale. To raczej takie uczucie jakbym miała zakwasy... Masakraczy nie może być w końcu normalnie i dobrze
![]()
Tym razem już nie będę panikowała.. Już co ma być to będzie i już... A jak pojawi się dużo tego to na sor podjadę...Trudno... Strata wiadomo że boli... Ale jak już wiesz ze ty zrobiłaś wszystko co możliwe to pozostaje bezsilność i myśl o tym że coś musiało być nie tak...Wiem co czujesz![]()