Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pisze z Malezji, wiec mam 7h różnicy z PolskaA tak w ogóle to was podziwiam że piszecie o tak późnych godzinach,ja staram się dotrwać do 21 i zasypiam jak niemowlę,ale co dzień wstaje o 5.30 więc to może dlatego,ciekawe do której jutro pospie to jedyny dzień wolny w tygodniu![]()
Ja tym razem nie plamie, ale biorę dupaston. Mimo to zawsze patrzę jak wyglada papier. Aktualnie mam nadmiar śluzu...Aaa i z tymi plamieniami ja dwa razy zaplamiłam, a każdy papier oglądam dokładnie,też tak macie?
Wysłałam też priv, ale ja nie nowa, wcześniej jakoś nie ogarnęłam ;pNie bylo mnie caly dzien i tyle stron nadrabiania [emoji16]
Jesli ktoras z nowych na grupie chce sie znalesc na liscie prosze napisac do mnie na pv swoje imie, ile lat,ktora ciaza ile dzieci i na kiedy termin [emoji3]. Liste wrzuce po zrobieniu watku prywatnego. Ktory mysle pojawi sie za okolo 2 tyg. Zobaczymy kto sie bedzie w miare regularnie odzywal bo samych podgladaczy tam nie chcemy [emoji121][emoji6]
Nie znamy dnia, ni godzinyHej. Pisałam że mnie cycki nie bolą to teraz odwołuje. Masakra....