Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki, żeby tym razem już był zarodek. Wiem, że najgorsze teraz to czekanie. Trzymaj się i bądź dobrej myśli.We wtorek lekarz kazał mi powtórzyć jeszcze betę a w środę mam wizytę
Witam i gratuluję. Mi też aplikacja pokazuje termin na 25 wrześniawitam się nieśmiało z Wami, według kalendarzyka termin na 26 września,dziś 34dc także dopiero co dziś test wyszedl pozytywny, mam nadzieję że zostanę na dłużej
pozdrawiam wszystkie fasolki
Zobacz załącznik 1230177
Witam i gratuluję. Mi też aplikacja pokazuje termin na 25 września jedna
Również gratulujęWitam i gratuluję. Mi też aplikacja pokazuje termin na 25 września![]()
Przepraszam ze tak późno odpisuje dziewczyny ale ciagle coś, jak nie zakupy to robiłam obiadek z bratem i ciagle coś@pasazerka12 jak wizyta?
Ja mam to samoHej dziewczyny, ja mam dzisiaj mega lenia. Nie zrobiłam totalnie nic oprócz puszczenia jednego prania. przeleżałam pól dnia, a najchętniej przespałabym cały. Na obiad pierogi ze szpinakiem na wynos (wczoraj był kebab) więc z głowy gotowaniechociaż marzy mi się taki soczysty devalay z maselkiem smażony na głębokim tłuszczu..
Nooo dokładnie najgorsze jest to czekanieTrzymam kciuki, żeby tym razem już był zarodek. Wiem, że najgorsze teraz to czekanie. Trzymaj się i bądź dobrej myśli.