reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Już w domku...
A film, nie bardzo... Romansidło jakieś i żyli razem długo i szczęśliwie... Ehhhhh....

Aneta trzymamy kciuki za małego i za Ciebie, bo pewnie też nie będzie Ci łatwo. Miłego tańcowania:-). Jak wrócisz to opowiadaj koniecznie...

Pusia Wam życzymy miłego pływania:-)

Gingeros z kostką wszystko juz chyba dobrze, bo nie zauważyłam grymasów na Twojej twarzy;-)

A nocka u nas wyśmienita... Jedna pobudka na jedzonko.... Cuuuudnie....

Pozdrawiamy...​

Hej
My wróciliśmy z basenu było super :) Kacper wytrzymał 24 minuty czyli o 6 min mniej niz lekcja trwa . Nie spodobało mu sie pływanie pod takim tunelem ale po za tym wszystko było super.

anielap szkoda że film wam Ci się nie spodobał, może następnym razem będzie coś fajniejszego :)

reklama
Ja o filmie jak Aniela - taki sobie, bardzo very big love i takie tam ;-) a jak mnie końcówka zaskoczyła :szok: spojrzałam w dół na Antonka, podnoszę głowę, a na ekranie napisy końcowe :szok: :-D coś im sie nie udało zakończyć filmu ;-)

ANIELA boli kosteczka, boli ;-) smarujemy się i masujemy :-D ledwo co do domku doszłam :-( teraz nóżka w górze i leże przed TV :-D ... jak żeberka ?? ;-)

ANETKO tańcuj - wytańcuj ;-)

PUSIU brawo dla Kapselka Pływaczka :-D

ANIELA boli kosteczka, boli ;-) smarujemy się i masujemy :-D ledwo co do domku doszłam :-( teraz nóżka w górze i leże przed TV :-D ... jak żeberka ?? ;-)

Mniammmmm, tylko jakies takie małe porcyjki:-(
Ja pasibrzuch jestem i bardzo dużo jem...:tak:

Pusiu 24min to naprawdę długo... Takiemu maluszkowi napewno wystarczy... Ależ ja Wam zazdroszczę tego basenu... Chyba namówie D na weekend...​

Ja przed chwilą położyłam spać moją małą mądralińską i usiadłam do komputera... M jeszcze w pracy, oby tylko znowu nie do 1 w nocy tak jak wczoraj:szok: Byliśmy na szczepieniu-Basia w końcu przybrała dosyć znacznie na wadze-waży teraz 8400:tak::-D Ale się cieszę-to chyba to nocne karmienie:cool2:

Anielap i Gingeros-szkoda, że film do bani, ale dzień zapełniony i nie byłyście same w domu:blink::happy2:
Pusia-dzielny Kacperek-super, że mu się podoba:-D;-)

Hallooooo....
O matko i córko.....kazdy miesien nog czuje
shocked.gif

Kiedy ja ostatnio przez 1,5 godz. tyle sie ruszalam?
dry.gif

Bylo bardzo fajnie......mam tylko nadzieje ze z czasem jakos lepiej bedziemy wykonywac te wszystkie kroki i figury......
laugh.gif
wiecie ja to jestem popędliwa i chcialabym zeby wszystko od razu bylo pieknie, ladnie a do tego to jeszcze daleko
sorry2.gif
Ale ogolnie swietnie sie bawilismy, strasznie sie z siebie smialismy itd. Cwiczylismy dzis cha che i tango.....to drugie trudniejsze
confused.gif

A poza nami na zajeciach byla tylko 1 para i 1 kobitka solo.......wiec super extra
yes2.gif

Kuba spisal sie na medal....w ogole nie plakal, tyle ze nie spal jak przyszlismy - ale nakarmilam i po chwili zasnal. Niania zachwycona, mowi ze Kuba jest super grzeczny i uroczy
yes2.gif
Wlasnie slucham nagrania z dyktafonu :-p:sorry2:.......poki co ok....masa smiechu, pani ladnie malego zabawia, spiewa mu itp
wink2.gif
yes2.gif
Jestem zadowolona.

ANIELAP, GINGEROS - no film owszem typowe, lekkie, nieskomplikowane romansidlo :-D Caly scenariusz mozna przewidziec zanim sie film skonczy....ale ja od czasu do czasu lubie takie filmy obejrzec. Mnie sie podobal....troche smiesznych momentow tez bylo :tak:

Dobrej nocy Wam zycze kochane wrocławianki
biggrin.gif

Anielap i Gingeros-szkoda, że film do bani, ale dzień zapełniony i nie byłyście same w domu:blink::happy2:
może nie aż tak do bani ;-) dało się obejrzeć, nie przysypiałam nawet :-D podejrzewam, że więcej razy filmu tego nie obejrzę ;-)​

ANIELO :szok: musisz zajebiście spalać kalorie pasibrzuchu jeden :-p

mus - przumus oglądam mecz :zawstydzona/y: walnę sobie herbatusię i poczytam u boku mojego cudnego kibica dużego ;-) maly już śpi, tradycyjnie w nogach łóżeczka, na kołdrze, z tyłkiem w górze :confused: niech ma dzień dziecka, dzisiaj go nie przedkładam w normalną stronę ;-) może tak mu lepiej :szok:

:-( pierwsza pobudka Antonka :-( jeśli to zapowiedź cudnej nocy, to może nie kładę się spać :-(

Mniammmmm, tylko jakies takie małe porcyjki:-(
Ja pasibrzuch jestem i bardzo dużo jem...:tak:

Pusiu 24min to naprawdę długo... Takiemu maluszkowi napewno wystarczy... Ależ ja Wam zazdroszczę tego basenu... Chyba namówie D na weekend...​

Tez tak sądzę że tyle czasu to i tak dużo :))

Ja przed chwilą położyłam spać moją małą mądralińską i usiadłam do komputera... M jeszcze w pracy, oby tylko znowu nie do 1 w nocy tak jak wczoraj:szok: Byliśmy na szczepieniu-Basia w końcu przybrała dosyć znacznie na wadze-waży teraz 8400:tak::-D Ale się cieszę-to chyba to nocne karmienie:cool2:

Pusia-dzielny Kacperek-super, że mu się podoba:-D;-)

Basia to już duża pannica :))). A gdzie pracuje Twój M że tak późno wraca do domku??

Też się cieszę że Kacperkowi się puki co podoba :)

Hallooooo....
O matko i córko.....kazdy miesien nog czuje
shocked.gif

Kiedy ja ostatnio przez 1,5 godz. tyle sie ruszalam?
dry.gif

Bylo bardzo fajnie......mam tylko nadzieje ze z czasem jakos lepiej bedziemy wykonywac te wszystkie kroki i figury......
laugh.gif
wiecie ja to jestem popędliwa i chcialabym zeby wszystko od razu bylo pieknie, ladnie a do tego to jeszcze daleko
sorry2.gif
Ale ogolnie swietnie sie bawilismy, strasznie sie z siebie smialismy itd. Cwiczylismy dzis cha che i tango.....to drugie trudniejsze
confused.gif

A poza nami na zajeciach byla tylko 1 para i 1 kobitka solo.......wiec super extra
yes2.gif

Kuba spisal sie na medal....w ogole nie plakal, tyle ze nie spal jak przyszlismy - ale nakarmilam i po chwili zasnal. Niania zachwycona, mowi ze Kuba jest super grzeczny i uroczy
yes2.gif
Wlasnie slucham nagrania z dyktafonu :-p:sorry2:.......poki co ok....masa smiechu, pani ladnie malego zabawia, spiewa mu itp
wink2.gif
yes2.gif
Jestem zadowolona.

ANIELAP, GINGEROS - no film owszem typowe, lekkie, nieskomplikowane romansidlo :-D Caly scenariusz mozna przewidziec zanim sie film skonczy....ale ja od czasu do czasu lubie takie filmy obejrzec. Mnie sie podobal....troche smiesznych momentow tez bylo :tak:

Dobrej nocy Wam zycze kochane wrocławianki
biggrin.gif

Tańce super sprawa kiedyś się uczyłam tańczyć uwielbiam to (moja pasja:cool2:) achhhh może kiedys też się zapiszemy.

Super że niania się spisała :tak:

i ja czasem lubię na takie kino spojrzeć ;-):zawstydzona/y:

No, właściwie znowu ważniejsza była sama wyprawa do kina, a nie sam film. Ale zgadzam sie że czasem tez warto cos tak lekkiego obejrzec i pomyśleć jak to w życiu pięknie bywa...

Aneta gratuluje dzielnemu chłopakowi:-) No i Wam tancerzom. Ależ sie rozerwaliście...:-D A napisz cos więcej o niani . Jakaś młoda kobitka? I czy z ukrycia ją nagrywaliście tym dyktafonem?

Kasiu dosc późno wraca Twój ukochany. Bidna ty tak sama pół nocy...

Na dobranoc Wam napiszę że moje dziecię od dziś ślicznie woła TATA. A tata oczywiście cały w skowronkach:-D

Dobranoc...:-)​

reklama
Do góry