reklama
La Sorpresa
Zaciekawiona BB
Witaj, to my prawie sąsiadki, bo ja jestem spod Wrocławia :laugh:
ania.antoś
Zaangażowana w BB
ale nas duuuużo, jestem z Wrocławia- mama Nikoli.
L4dY-bIrd
doula
Tak sobie pomyslałam kochane , że może będzie nam razniej.. .możemy poplotkowaćć o tym co nas otacza...może podzielimy się doświadczeniami co do niektórych wrocławskich lekarzy? Napewno każda z nas chciałaby wybrać ten najlepciejszy szpital , a może juz wybrałyscie? Czekam na was :laugh:
ściskam was i pozdrawiam ...
ściskam was i pozdrawiam ...
L4dY-bIrd
doula
dzień dobry słonka ja w sumie tez niemieszkam w centrum wrocławia tylko w okolicach Jestem z Sobótki ...to pare kroczków od miastaale planujemy z mężem kupic jakieś mieszkanko w Siechnicach , wiec bedzie jeszcze bliżej
A jak sie czujecie w te gorace dni?? niedoskwiera wam "dziwny brak powietrza ? ja mam cały czas wrazenie jakby go było zamało :
A jak sie czujecie w te gorace dni?? niedoskwiera wam "dziwny brak powietrza ? ja mam cały czas wrazenie jakby go było zamało :
reklama
L4dY-bIrd
doula
Czesć dziewczyny w ten słoneczny dzień
Chciałam sie przywitać i naskrobać,że też jestem z Wrocławia,a raczej z bliziutkich okolic
Bardzo sympatycznie było by czasami sobie poplotkować w tak miłym towarzystwie z tego względu , że jako przyszła mama niemam zbyt wielu koleżanek z doświadczeniem , takim jakie wy kochane macie ;D
Więc pozdrawiam i zapraszam na plooooteczki, przy internetowej kawusi i cyber ciasteczku
...a kto wie czy nie przy prawdziwym też
Chciałam sie przywitać i naskrobać,że też jestem z Wrocławia,a raczej z bliziutkich okolic
Bardzo sympatycznie było by czasami sobie poplotkować w tak miłym towarzystwie z tego względu , że jako przyszła mama niemam zbyt wielu koleżanek z doświadczeniem , takim jakie wy kochane macie ;D
Więc pozdrawiam i zapraszam na plooooteczki, przy internetowej kawusi i cyber ciasteczku
...a kto wie czy nie przy prawdziwym też