reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry.
U nas też słonko,ale wieje. Dziś idę z młodym na szczepienie, nie dość,że ząbki mu dokuczają to jeszcze to ech...

Wszystkim choraskom zdrówka:tak:

reklama
Witajcie :-)

Ja już z kawką zasiadłam :-) Dziękuje ślicznie za komplemenciki odnośnie foteczki w podpisie ;-)

a mnie wczoraj Wikusia przyniosła ciasteczka które robiła u babci a babcia włozyła tylko do piekarnika jak to mówi moja niunia - ''bo dzieci nie mogą do piekarnika bo będzie ziaziu,bo tam jest gorące i babcia tylko moze :-) '' rózne misie,koniki itp :-) Pycha ;-)

Martuś pisz tu szybciutko co i jak po wizycie! Niedobrze ze tak bardzo wymiotuje :-(

Dzień dobry Kobitki :):-D

Nocka minęła super jak pierwsza pobudka była koło1.00 tak druga po 7.00 :tak: pozatym Amanda odkryła dziś rano że ma rączki i ma ubaw po pachy :-D

Dzień dobry wszystkim:-) Moje dziecię się właśnie pół godziny darło:szok: Sama chyba nie wiedziała o co:baffled: No ale na szczęście zasnęła i mam chwilkę spokoju:happy2: Adrianek w przedszkolu:tak: No zaczyna już pytac kiedy będzie miał wolne:-D W domku mi się bałagan zrobił a ja nie mam natchnienia żeby to wszystko ogarnąc:angry: Najbardziej to mnie wkurza to że za chwilę będzie taki bałagan jaki był:wściekła/y: Muszę za niedługo podjechac do smyka, bo mój syn poprosił o grę na zajączka. Podobno są w smyku:tak:MAGIC PEN TREFL EDUKACYJNA GRA ELEKTRONICZNA! HIT! (319101146) - Aukcje internetowe Allegro
Marta biedny Olo. Oby to znowu jelitówka nie była:no: Świetną ma piżamkę:-D Juleczek słodki:-) Madzia też tak pomagała. Jeszcze troszkę i będziesz miała za kim ganiac;-) Jak ruszy to się nie zatrzyma:-D
Bodzinka tulasy ogromne! Ja właśnie zatoki przeszłam, na szczęście homeopatia dała radę:blink:
Iwonkau mnie podobna pogoda. Buziolki dla Kubusia! I zębolków gratulujemy:tak:
Aluśka dobrze że z małą ok:-)
Czarnulka zdolniacha twoja mała:-)
Dobra kawusiam i zbieram te moje cztery litery do roboty:dry:

Sikoreczka fajna ta gra:tak:. Miłego sprzatania:baffled:;-):-p

Ja też zmykam,Kuba wstał, ugotuję obiad i po Natalkę. To narazie.

P.s. Pozdrowienia od Aniab:tak::-)

reklama
Wrzucę wam jeszcze fotki z ostatniego spacerku i mykam;-)

9778f4dd68860167.jpg

Adrianek wspinaczkowy. Uwielbia ostatnio drabinki:-D
7f6a22285f41f58b.jpg

moje kochane Beboczki:-)
230aa84914715636.jpg

Madzia zamyślona:blink:

Do góry