reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Będę wychwalać pod niebiosa ten olej. Po kilku dniach stosowania miałam tyle śluzu (zazwyczaj sachara) że tylko dzięki temu się zorientowałam że mam owu już w 8 dc. Po dwóch tygodniach pozytywny test ciążowy więc mi mega pomógł nie przeoczyć owulacji.
Hej [emoji4] Tabletki olej z wiesiołka jakie u Was cuda czynią? Ja dostałam na uregulowanie hormonów (ból piersi)

Miłego dnia dla Was kochane 💛💛 Jak się czujecie? Który dc?
Ja 28dc, wstrzymuje się do piątku z testowaniem *cykle 29dn.
Bóle jajnikow ustapily (towarzyszyły mi od owulacji). Od wczoraj delikatne plamienie, kawa z mlekiem.
Studzę emocje, ale chcialabym żeby okazało się to.implementacją.

Ja 28dc, wstrzymuje się do piątku z testowaniem *cykle 29dn.
Bóle jajnikow ustapily (towarzyszyły mi od owulacji). Od wczoraj delikatne plamienie, kawa z mlekiem.
Studzę emocje, ale chcialabym żeby okazało się to.implementacją.
Trzymam kciuki za Ciebie ✊ ale jeśli kolor to kawa z mlekiem to raczej nie implantacja*, bo z tego co kojarzę to wtedy, pojawia się żywy, czerwony kolor 😉

O właśnie jak tam po wizycie?
Ja stosowałam olej z Wiesiołka na ilość i jakość śluzu płodnego.
wizyta jak wizyta, stwierdziła ze są dwa pecherzyki dominujące i mam przyjść za tydzień sprawdzić narazie 12 i 13 mm. Usg zrobi jak nie przestaną piersi bolec. Bo właśnie miesiąc temu miałam i było wszystko ok... trochę się zawiodłam, miałabym już spokój ale No cóż.

Trzymam kciuki za Ciebie ✊ ale jeśli kolor to kawa z mlekiem to raczej nie implantacja*, bo z tego co kojarzę to wtedy, pojawia się żywy, czerwony kolor 😉
Niech się dzieje wolą nieba, jak teraz się nie uda, walczymy dalej. 😊
W temacie implantacji, co do kolorów plamienia spora gama. Jak ze wszystkim, ile osób tyle opcji.

Załączniki

• 20210202_132929.jpg
    20210202_132929.jpg
    119,7 KB · Wyświetleń: 86
Wróciłam po kilku dniach nieobecności. Miałam @ ale już jestem po i oczywiście znowy działamy. Robie testy na owulacje i chyba tu byl nasz problem. Wedlug lalendarza owulacja powinna mi przypaść za 2 dni natomiast test owulacyjny nie pokazuje tego więc prawdopodobnie mam przesuniete owulacje stąd brak efektów. Na testach uwulacyjnych jest napisane, że jak wyjdzie pozytywny do w ciagu 24 h powinna byc owulacja. Moze teraz się uda :) No oczywiście starania mimo braku owulacji i tak sa 😁 Trzymam kciuki za wszysykie ;)

reklama
Do góry