reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
Ja jestem spoza Warszawy ale tam znalazlam w aptece po 130 zl za op i mi rodzinka wysyłała. Jeśli chcesz to znajdę namiar na aptekę

Bardzo dobrze zrobiłaś... Musi przyjść moment przewartościowania... Niestety ja nie mam podstaw do tego...
Więc zostają mi bezsensowne rozmowy in klepanie w klawisze... Kibicuję Ci bardzo... Wytrzymasz wszytskie trudy, na końcu czeka wspaniała nagroda 😍
Masz racje czasem trzeba przewartościować wszystko. U mnie pierwsza ciąża była bez atrakcji ta jest trudniejsza. Oby u Ciebie pierwsza ciąża tez przebiegała bez atrakcji :-) książkowo;-)

Ejjj, nie ma płaczu ❤️. Głowa do góry ❤️. Wiesz, że będziesz miała teraz bardzo duże szanse, no❤️
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi i dzisiaj już mam pierwsze wyniki... Nie mogę się doczekać na resztę... Niby piszą do 14 dni roboczych, a wynik po dwóch ;)

Te łezki to nie z powodu szans czy ich braku... Tylko po prostu nie widzę żadnego sensu w mojej robocie... I okresami, szczerze jej nienawidzę... Dzisiaj akurat mam taki dzień 🤪

A jeszcze w przyszłym tygodniu prowadzę szkolenia po angielsku... Zawsze mnie to mega stresuje... Co innego pogadać z kimś przez parę minut, a co innego wykładać przez wiele godzin... 😟

Kate, dzięki, ale jest mi to naprawdę obojętne... Mogłabym znieść wszystko, byleby tylko była ciąża....
Wiem, wiem ale po tym wszystkim ciąża to powinien być radosny czas a nie pełny lęku. Chociaż i tak pewnie trochę go będzie. Dlatego, życzę Ci żebyś miała spokojną ciąże ;-) ostatni mocarz został. Kto wie a może tam czai się dziedzic rodzinnej fortuny 😘

reklama
Wiem, wiem ale po tym wszystkim ciąża to powinien być radosny czas a nie pełny lęku. Chociaż i tak pewnie trochę go będzie. Dlatego, życzę Ci żebyś miała spokojną ciąże ;-) ostatni mocarz został. Kto wie a może tam czai się dziedzic rodzinnej fortuny 😘
I bezcennych genów mojego męża 😂 😂 😂 😂
Tak sobie po cichutku marzę, że to ten... W sumie to już dwa razy nie został podany, jakby czekał...
Pierwszy raz pomylili zarodki i nie podali mi tego, a ostatnio dzień podobno był dedykowany na 5-dniowego, a nie 6-dniowego....
A czytając Was na bieżąco, widać, że nie ma czegoś takiego jak spokój w ciąży po in vitro... 😟

Do góry