Ejjj, nie ma płaczu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ejjj, nie ma płaczu
Ja jestem spoza Warszawy ale tam znalazlam w aptece po 130 zl za op i mi rodzinka wysyłała. Jeśli chcesz to znajdę namiar na aptekęDziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
Masz racje czasem trzeba przewartościować wszystko. U mnie pierwsza ciąża była bez atrakcji ta jest trudniejsza. Oby u Ciebie pierwsza ciąża tez przebiegała bez atrakcji :-) książkowo;-)Bardzo dobrze zrobiłaś... Musi przyjść moment przewartościowania... Niestety ja nie mam podstaw do tego...
Więc zostają mi bezsensowne rozmowy in klepanie w klawisze... Kibicuję Ci bardzo... Wytrzymasz wszytskie trudy, na końcu czeka wspaniała nagroda![]()
ChetnieJa jestem spoza Warszawy ale tam znalazlam w aptece po 130 zl za op i mi rodzinka wysyłała. Jeśli chcesz to znajdę namiar na aptekę
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi i dzisiaj już mam pierwsze wyniki... Nie mogę się doczekać na resztę... Niby piszą do 14 dni roboczych, a wynik po dwóchEjjj, nie ma płaczu. Głowa do góry
. Wiesz, że będziesz miała teraz bardzo duże szanse, no
![]()
Kate, dzięki, ale jest mi to naprawdę obojętne... Mogłabym znieść wszystko, byleby tylko była ciąża....Masz racje czasem trzeba przewartościować wszystko. U mnie pierwsza ciąża była bez atrakcji ta jest trudniejsza. Oby u Ciebie pierwsza ciąża tez przebiegała bez atrakcji :-) książkowo;-)
Apteka Medicover Atrium na ul.JP II 27. Kupowałam do końca grudnia i wtedy bylo po 130 zł opakowanieChetniedzieki!
Wiem, wiem ale po tym wszystkim ciąża to powinien być radosny czas a nie pełny lęku. Chociaż i tak pewnie trochę go będzie. Dlatego, życzę Ci żebyś miała spokojną ciąże ;-) ostatni mocarz został. Kto wie a może tam czai się dziedzic rodzinnej fortunyKate, dzięki, ale jest mi to naprawdę obojętne... Mogłabym znieść wszystko, byleby tylko była ciąża....
I bezcennych genów mojego mężaWiem, wiem ale po tym wszystkim ciąża to powinien być radosny czas a nie pełny lęku. Chociaż i tak pewnie trochę go będzie. Dlatego, życzę Ci żebyś miała spokojną ciąże ;-) ostatni mocarz został. Kto wie a może tam czai się dziedzic rodzinnej fortuny![]()