nieagatka
Fanka BB :)
Tez tak mam i totez dlatego sie ciesze, ze tebn tutejszy mi nie smakuje [emoji38][emoji38]Ja to moglabym wszystko z majonezemograniczam bo waga go nie lubi
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mam i totez dlatego sie ciesze, ze tebn tutejszy mi nie smakuje [emoji38][emoji38]Ja to moglabym wszystko z majonezemograniczam bo waga go nie lubi
![]()
Nooo, fajnie ci wyszły te wzorkiUwielbiam malować i zmieniać pomieszczeniajuż jadę
a tak serio to naprawdę nie myślałam że tak fajnie wyjdzie biel i granat i te wzory
aż miło tam siedzieć hehe a drugi pokój maluję na szaro i pomarańczowo bo taka mam na jednej ścianie tapetę i tylko te 2 kolory mogą zostać bez pozbywania się tapety
dotychczas był cały pomarańczowy pokój ale mam go dość i zostawiam jedna ścianę w tym a reszta szara
![]()
wow ale superMusiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach![]()
A ty gdzie sie dzisiaj zapodzialas? W ciazy wlasnie nie mozna swojego majonezu - tak mamaginekolog pisze.Jeezuuu sto lat takiego robionego nie jadlam. Pyyszka [emoji39][emoji39]
Ja bym na wstępie zrobila kariotyp. On jest bezterminowy a najdłużej się czeka na niego... Lepiej teraz zrobić póki czekasz na wizytę niż później czekać na wynik i wszystko będzie się w czasie odwlekaćTak nasza pierwsza, męża to wydaje mi się że mam komplet wraz z genetycznymi bo zlecal mu androlog a swoje to mam ale robilam pol roku temu...
Też uwielbiam DIY. Kiedyś jeszcze na studiach kupiłam szablon i mała puszke farby i w salonie zrobiłam sobie takie wzorki. Koleżanka przyszła, otworzyliśmy wino, ja dumna jak paw a ona mówi ale żeś sobie regionalizmy pier*******Nooo, fajnie ci wyszły te wzorki. Ja jeszcze lubię naklejki. Mam takie jakby szare pnie drzew z kilkoma listkami. Jarałam się nimi a nikomu się nie podobały
. Też lubię kombinować i szybko mi się nudzi.
Pomarańczowy to ukochany kolor mojego męża![]()
Mój stwierdził że nie bedzie oklejać i jak robiłam sypialnie niedawno to kupił listwy sufitowewow ale superJa ostatnio kazalam Łukaszowi cala gore pomalowac na bialą satyne i bardzo mi sie podoba
Przynajmniej malo oklejania bylo
![]()
Kusisz, normalnie kusiszJa dzisiaj znowu BEZOWORekaw kiedys kupilam w TK Maxx - dziewczyny bo nie ma tego sklepu on line ale nie wiecie czy juz normalnie wgaleraich funkcjonuje - tak bym sobie tam pojechala
![]()
O superMusiałam to się nauczyłam bo jak widzę pracę "fachowców" to mi ręce opadają... Dosłownie. Parę lat temu jak adaptowałam poddasze na mieszkanie to sama wszystko zrobiłam, oprócz hydraulika i elektryka ale cała budowlanka to moja działka heehe meble też sama skręcam
A tym razem malowałam jedna ściana cala na granat i dwie na biel a ostatnia to picasso w różnych odcieniach![]()