Be_More_Happy
Fanka BB :)
Mam nadzieję bo inaczej chyba zwariujeZ czasem odpuściszw tych sprawach myślenie i analizowanie naprawdę nie pomaga, wiem co mówię
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję bo inaczej chyba zwariujeZ czasem odpuściszw tych sprawach myślenie i analizowanie naprawdę nie pomaga, wiem co mówię
![]()
Wiesz, ciężko jest się totalnie odciąć, ba to jest wręcz niemożliwe. Ale nie można fiksować się na punkcie że się nie uda albo że musi się udac bo jak nie to będzie koniec świata. Trzeba gdzieś znaleźć złoty środek bo inaczej można oszaleć. Wiecznie tylko od USG do monitoringu, od monitoringu do zabiegu, od zabiegu do testowania.... Więc tak naprawdę wszystko kręci się wokół bycia w ciążyMam nadzieję bo inaczej chyba zwariujeNiby jest dzień,że w ogóle się nie przejmuje a potem znowu wracają czarne myśli . Lecz też pozytywnie się nakręcam jak przychodzą już te czarne myśli że zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji .
![]()
Dokładnie , u nas też już parę wizyt w klinice. I ciągle trzeba myśleć a to się na wizytę zapisać a to badania zrobić itd. No i nie idzie o tym zapomnieć . Mam nadzieję , że w końcu nam to wszystkim te starania wynagrodzi w postaci ślicznego bobaskaWiesz, ciężko jest się totalnie odciąć, ba to jest wręcz niemożliwe. Ale nie można fiksować się na punkcie że się nie uda albo że musi się udac bo jak nie to będzie koniec świata. Trzeba gdzieś znaleźć złoty środek bo inaczej można oszaleć. Wiecznie tylko od USG do monitoringu, od monitoringu do zabiegu, od zabiegu do testowania.... Więc tak naprawdę wszystko kręci się wokół bycia w ciąży![]()
Haha ja też jak sobie przypomnę, ile kiedyś stresu było, czy czasem nie wpadliśmya to trzeba było wpaść, a nie teraz takie problemy
A jesteś na cyklu naturalnym czy stymulowanym?Dokładnie , u nas też już parę wizyt w klinice. I ciągle trzeba myśleć a to się na wizytę zapisać a to badania zrobić itd. No i nie idzie o tym zapomnieć . Mam nadzieję , że w końcu nam to wszystkim te starania wynagrodzi w postaci ślicznego bobaska![]()
No właśnie, faszerowanie się tabletkami na darmo.. Jejciu dziewczyny, ja zaczęłam myśleć w ten sposób, że na wszystko jest swój czas i zajdziemy w ciążę, kiedy przyjdzie nasz czas, a nie kiedy tupniemy nóżka i już ma tak być, bo my chcemy. Serio dużo dołów też przechodziłam i tak twierdzę, albo nie jest mi pisane być mama i z tym też będzie trzeba się pogodzićDokładnie. Ja łykała tabletki antykoncepcyjne 6 lat, i po co?
![]()
Biorę tylko tabletki lametta 2 razy dziennie od 4 dnia do 8 dnia cyklu. Jutro biorę ostatni dzień .A jesteś na cyklu naturalnym czy stymulowanym?
No właśnie, faszerowanie się tabletkami na darmo.. Jejciu dziewczyny, ja zaczęłam myśleć w ten sposób, że na wszystko jest swój czas i zajdziemy w ciążę, kiedy przyjdzie nasz czas, a nie kiedy tupniemy nóżka i już ma tak być, bo my chcemy. Serio dużo dołów też przechodziłam i tak twierdzę, albo nie jest mi pisane być mama i z tym też będzie trzeba się pogodzi
Zostaniesz mamą , każda z nas zostanie jeżeli będziemy walczyć.No właśnie, faszerowanie się tabletkami na darmo.. Jejciu dziewczyny, ja zaczęłam myśleć w ten sposób, że na wszystko jest swój czas i zajdziemy w ciążę, kiedy przyjdzie nasz czas, a nie kiedy tupniemy nóżka i już ma tak być, bo my chcemy. Serio dużo dołów też przechodziłam i tak twierdzę, albo nie jest mi pisane być mama i z tym też będzie trzeba się pogodzić