pewnie, że trzymam kciuki! Póki co niech pobiorą jajeczka i na pewno będą z tego piękne zarodki . Czekamy na dalsze infoHej. Chwilke mnie nie było u was. Ale chciałam napisać jak juz będą jakieś konkretymam pecehrzyki jest ich sporo. W srode będę miała pick up (pobieranie komórek) a transfer świżaczka jak pójdzie wszystko zgodnie z planem w poniedziałek
trzymajcie mocno kciuki aby wszystko szło dobrze
![]()
reklama
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Ja jechałam wczoraj na 19 i powiem tak z mężem juz zaczynamy się smiać bo zawsze nam wiatr w oczy hihi a przy in vitro ostatnio wręcz śniegNo właśnie ...teraz też te śnieżyce przyszły my mamy do kliniki 130 km i ma cały tydzień padać a w czwartek na wizytę wszystko jak na złość![]()
eij
Ale chociaż nudno nie byłoJa jechałam wczoraj na 19 i powiem tak z mężem juz zaczynamy się smiać bo zawsze nam wiatr w oczy hihi a przy in vitro ostatnio wręcz śniegzamiecie jak wracaliśmy do domu to auto nam się zakopało tak że sąsiad ciągnikiem musiał nas wyciągać z zaspy
![]()
JK♥️♥️
Ojj tak cały czas w napięciuAle chociaż nudno nie było![]()
eij
I to jest najważniejszeOjj tak cały czas w napięciuale mimo to wszystko idzie zgodnie z planem
![]()
ja też wczoraj na wizytę jechałam 4 godziny- odległość 50 km. Miałam wizytę na 16 a dotarłam na 18. Na szczęście lekarz czekał na pacjentki bo nie tylko ja miałam takie przygody.Ojj tak cały czas w napięciuale mimo to wszystko idzie zgodnie z planem
![]()
Evelyn1919
Jest owulacja! Pozniej bede wiedziała kiedy będzie transfer 
Be_More_Happy
HahahaJa jechałam wczoraj na 19 i powiem tak z mężem juz zaczynamy się smiać bo zawsze nam wiatr w oczy hihi a przy in vitro ostatnio wręcz śniegzamiecie jak wracaliśmy do domu to auto nam się zakopało tak że sąsiad ciągnikiem musiał nas wyciągać z zaspy
![]()
Be_More_Happy
No to dobrze, że masz lekarza któremu ufasz ja na razie nie mogę powiedzieć czy jest dobry czy nie bo znam go nie długo ale ma dobre opinie także chyba jestem w dobrych rękachNa szczęście znalazłam dobrego lekarza, któremu ufam, a tamten mnie tylko denerwował... Miałam wtedy 26 lat, ale naprawdę to był jego jedyny punkt zaczepienia, mój wiek. Nie widział żadnej poważnej przyczyny. Teraz trzeba być dobrej myśli![]()
reklama
A w Invimedzie nie chciał wam zrobić inseminacji? Lekarz u którego robiłaś IUI też jest z Wro?Leczylismy się we Wrocławiu w Invimedzie, ale teraz zrobiliśmy ins u mojego lekarza. Miałam dość podejścia lekarza we Wrocławiu, który wciąż powtarzał, że jestem młodą i mamy jeszcze czas. A my już jesteśmy 11 lat razem. Na co mamy czekać.
Podziel się: