reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej. Chwilke mnie nie było u was. Ale chciałam napisać jak juz będą jakieś konkrety 😊 mam pecehrzyki jest ich sporo. W srode będę miała pick up (pobieranie komórek) a transfer świżaczka jak pójdzie wszystko zgodnie z planem w poniedziałek 😊 trzymajcie mocno kciuki aby wszystko szło dobrze 😘
pewnie, że trzymam kciuki! Póki co niech pobiorą jajeczka i na pewno będą z tego piękne zarodki . Czekamy na dalsze info ✊✊✊

reklama
No właśnie ...teraz też te śnieżyce przyszły my mamy do kliniki 130 km i ma cały tydzień padać a w czwartek na wizytę wszystko jak na złość 😒☺️
Ja jechałam wczoraj na 19 i powiem tak z mężem juz zaczynamy się smiać bo zawsze nam wiatr w oczy hihi a przy in vitro ostatnio wręcz śnieg 🤣🤣 zamiecie jak wracaliśmy do domu to auto nam się zakopało tak że sąsiad ciągnikiem musiał nas wyciągać z zaspy 🤣

Ja jechałam wczoraj na 19 i powiem tak z mężem juz zaczynamy się smiać bo zawsze nam wiatr w oczy hihi a przy in vitro ostatnio wręcz śnieg 🤣🤣 zamiecie jak wracaliśmy do domu to auto nam się zakopało tak że sąsiad ciągnikiem musiał nas wyciągać z zaspy 🤣
Hahaha 😂 to zapamiętacie ten dzień na pewno ☺️no nudno nie było , ważne że szczęśliwie dojechaliście oraz tak jak poniżej napisałaś, że wszystko idzie w dobrym kierunku i to się liczy ☺️🤗🤗

Na szczęście znalazłam dobrego lekarza, któremu ufam, a tamten mnie tylko denerwował... Miałam wtedy 26 lat, ale naprawdę to był jego jedyny punkt zaczepienia, mój wiek. Nie widział żadnej poważnej przyczyny. Teraz trzeba być dobrej myśli 😊
No to dobrze, że masz lekarza któremu ufasz ja na razie nie mogę powiedzieć czy jest dobry czy nie bo znam go nie długo ale ma dobre opinie także chyba jestem w dobrych rękach ☺️

reklama
Leczylismy się we Wrocławiu w Invimedzie, ale teraz zrobiliśmy ins u mojego lekarza. Miałam dość podejścia lekarza we Wrocławiu, który wciąż powtarzał, że jestem młodą i mamy jeszcze czas. A my już jesteśmy 11 lat razem. Na co mamy czekać.
A w Invimedzie nie chciał wam zrobić inseminacji? Lekarz u którego robiłaś IUI też jest z Wro?

Do góry