Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze że położna sie zainteresowala. Nie czytaj innych "przypadków" bo niepotrzebnie się nakręcisz, u jednej krwiomocz będzie objawem infekcji, u innej ucisk macicy na pęcherz doprowadzi do mikro uszkodzenia stąd krew w badaniu, u jeszcze innej wystarczy źle pobrana próbka z minimalną domieszką krwi z kanału rodnego co w tak wysokiej ciazy się może zdarzyć bo szyjka może puszczać, czop odchodzić itd itd Na spokojnie poczekaj na działanie lekarza/położnej i oby to nie było nic groźnego ani stresującegoMój lekarz niestety średnio odpowiada na wiadomości.. ale położna ma do mnie oddzwonić. Wcześniej jednak chce też poznać wasze przypadki
Tak wiem , ale niestety to i tak mega stresujące jest jak coś się dzieje nie takDobrze że położna sie zainteresowala. Nie czytaj innych "przypadków" bo niepotrzebnie się nakręcisz, u jednej krwiomocz będzie objawem infekcji, u innej ucisk macicy na pęcherz doprowadzi do mikro uszkodzenia stąd krew w badaniu, u jeszcze innej wystarczy źle pobrana próbka z minimalną domieszką krwi z kanału rodnego co w tak wysokiej ciazy się może zdarzyć bo szyjka może puszczać, czop odchodzić itd itd Na spokojnie poczekaj na działanie lekarza/położnej i oby to nie było nic groźnego ani stresującego![]()
Doskonale Cię rozumie dlatego uważam że szybka konsultacja jest lepsza niż czekanie, nie ma się tyle czasu na rozmyślanie tylko raz dwa można zadziałać. PowodzeniaTak wiem , ale niestety to i tak mega stresujące jest jak coś się dzieje nie takdziękuję za słowa wsparcia
![]()