Jak wysłałaś sms to poczekaj ze 2dni.Fredzia, wysłałam maila 2 razy i sms... Aż taka piz... chyba nie jestem... Ale dzwonić godzinę po smsie to może byc przesada...
Kurde, ale on dziwny jest

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wysłałaś sms to poczekaj ze 2dni.Fredzia, wysłałam maila 2 razy i sms... Aż taka piz... chyba nie jestem... Ale dzwonić godzinę po smsie to może byc przesada...
Dziewczyny, nie uwierzyciePaśniorek już odpisał! Jutro chce wystawić skierowanie na szczepienia ale kuwa mąż ma wysokie przeciwciała anty HBs i muszę przesłać skan czy był szczepiony na wirusowe zapalenie wątroby typu B
.Jesssui, mąż oczywiście nie wie czy był czy nie był. I co teraz?
Skąd mam wziąć zaświadczenie? Napisałam na razie do teściowej
pilnuj pachy zeby ci zapoćka nie wyszlaPo 9-tej napisałam
Dzwoniłam do ośrodka zdrowia gdzie mąż przynależy i baba właśnie sprawdza, czy był szczepiony
Spociłam się cała z szoku![]()
Zawsze myślę, że jesteś wielką szczęściarą, że masz tego swojego ŁukaszaU nas odwrotnie - Łukaksz nigdy nie odezwal sie nawet slowem na temat kasy. On wszystko finansowal bo z mojej pensji nie wiem na co by starczylo - dlatego ja mialam wyrzuty ale kiedys mi wytlumaczyl ze to NASZA WSPOLNA SPRAWA. Ja mialam wyrzuty bo to jednak JA bylam calym winowajcą tego problemu ;( Naprawde jak tak sobie mysle to trafil mi sie prawdziwy skarb - sorka dziewczyny bo wiem ze nie wszedzie jest taka wspanialomyslonośćMam nadzieje ze Natalka bedzie z charakteru do niego podobna
![]()
50 zł ? Bo taka jest chyba u was przyjeta stawka ?Ach, zaoferowalam mu co nieco![]()
Tak, to właśnie to - ma jakiś podwyższony wynik i stąd pytanie Paśnika
Czekam dalej na babę z ośrodka zdrowia aż oddzwoni
W klinice go nie szczepili? Bo chyba w badaniach to wyszlo
Coś ty, w klinice to mój mąż był tak jakby na doczepkę. Skupili się na mnie i w sumie nigdy nikt nie mówił, że ma jakieś badanie nieprawidłowe.
Jestem wysmarowana etaixilem - nie ma prawa nic powstać pod paszkąpilnuj pachy zeby ci zapoćka nie wyszla![]()
Trafiło się ślepej kurze ziarnoZawsze myślę, że jesteś wielką szczęściarą, że masz tego swojego Łukasza![]()
Ja również mam takiego ŁukaszaZawsze myślę, że jesteś wielką szczęściarą, że masz tego swojego Łukasza![]()