reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. Jestem załamana teraz 😥. Zobaczę co Paśnik odpisze 😥
Kochana, głową do góry. Wierzę ze on coś wymyśli ✊✊✊✊ i za niedługo będziesz się przygotowywać do transferu, który oczywiście będzie udany ✊✊✊✊✊✊ jeśli już będzie musiał mieć to szczepienie to może się uda w tych 21 dniach się zmieścić. Chodź jeszcze nic nie jest przesadzone. 3 głębokie wdechy, piersi do przodu i walczymy dalej oczekując wieści od Paśnikowego Pana doktorka 🤗🤗

reklama
Tak pytam z czystej ciekawości, bo u mnie zamrozili mojego Jedynaka. W Novu m, mrożenie zarodków 770, a przechowywanie roczne 550, tylko zastanawiałam się czy 1 czy 5 to tyle samo się płaci.
ja płaciłam tyle samo za 10 zarodków. Ale u mnie było mega zamieszanie z tymi płatnościami, więc już nawet potem mi się nie chciało wyjaśniać, i tak zarobili, bo zabrałam zarodki po 2 miesiącach.

Kochana, głową do góry. Wierzę ze on coś wymyśli ✊✊✊✊ i za niedługo będziesz się przygotowywać do transferu, który oczywiście będzie udany ✊✊✊✊✊✊ jeśli już będzie musiał mieć to szczepienie to może się uda w tych 21 dniach się zmieścić. Chodź jeszcze nic nie jest przesadzone. 3 głębokie wdechy, piersi do przodu i walczymy dalej oczekując wieści od Paśnikowego Pana doktorka 🤗🤗
Już sobie w razie czego zanotowalam co pisałaś ❤️. Ale normalnie wiecznie pod górkę 🙁. Miesiąc wytrzymam ale pół roku to sobie nie wyobrażam. Ja czekam na to wszystko od września 😭

Właśnie dzwoniłam i baba mówi że nie był szczepiony. Kuwa, nie wiem co teraz. Napiszę do Paśnika 🤔. Ja pierdziulę, przecież jak będzie kazał mu się szczepić to chyba są na to aż 3 dawki, nie?
Sa trzy dawki ale chyba juz po jedenj sa jakies przeciwciala. Mnie na to rodzice szczepili chyba mialam wtedy 17 lat - bo dentysta i fryzjer mozna sie zarazic to mnie zasczepili. Moj brat chyba po jedenj dawce juz mogl miec operacje ale pozniej musial uzupelnic te dwie.

będe w ciązy około 20tygodnia . to 2 połowa ciąży . połówkowe już można zrobić tak mówił lekarz . Bo sugerowane połówkowe jest między 05,03,2021-20,03,2021. dlatego mam 5marca bo do tego czasu mam chorobowe i będe na wizycie w klinice .
a no 20 tc już ok. tak niby jest ze 18-22, ale właśnie 20-22 to lepiej, bo dziecko większe. Także fajnie:)

Tak, Paśnik napisał że wysokie. Nawet nie wiesz który to wynik bo jakieś inne nazwy mam na badaniach.
Napisałam mu że nie chcę czekać teraz pół roku na szczepienia męża 😭.
Może mi na limfocyty dawcy pozwoli. Nie wiem jak to wygląda tam u nich
Jeśli nie był szczepiony to niestety ale był jest ??? chory na żółtaczkę typu b, zapewne o nią chodzi. Zaczekaj co odpisze. Mąż miał moze kiedyś jakiś zabieg?

Tak pytam z czystej ciekawości, bo u mnie zamrozili mojego Jedynaka. W Novu m, mrożenie zarodków 770, a przechowywanie roczne 550, tylko zastanawiałam się czy 1 czy 5 to tyle samo się płaci.

w zeszłym roku za zamrożone 4 zarodków + nasienie dawcy zapłaciłam 400zł
w tym roku zamrożone 2 zarodki + nasienie dawcy do zapłaty mam 500zł
bo ja korzystałam z 2 zarodków i jest sukces . dlatego zostały mi tylko dwa
w klinice Invicta Gdańsk

Jeśli nie był szczepiony to niestety ale był jest ??? chory na żółtaczkę typu b, zapewne o nią chodzi. Zaczekaj co odpisze. Mąż miał moze kiedyś jakiś zabieg?
Poczekaj bo ja już się gubię. Nie miał zabiegu raczej nigdy 🤔.
Weź zobacz czy to chodzi o tą przed ostatnią pozycję

Załączniki

• Screenshot_20210217-133351_Gallery.jpg
    Screenshot_20210217-133351_Gallery.jpg
    275,2 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry